Van értelme elolvasni egy olyan kérdést ahol a kuruc-infora hivatkoznak?
"Miért nem ? Ki mondja meg hogy mi a szélsőséges ?
Ezek szerint ha neked 1616-ban Galilei azt mondja hogy
"Figyu má' Jauzsi ! Nem körülettünk kereng minden, hanem mi kéringünk á Náp körű" akkor azt te elveted mert szélsőségnek számít."
Ez bár radikális állítás volt abban a korban, de a tudományon alapszik. Ha lett volna valakinek olyan jó távcsöve és matektudása mint Galileinek ő maga is megvizsgálhatta volna. Ezeknél a kurucinfós cikkeknél azonban nagyon erősen felmerül a dolgok valótlan létének gyanúja.
Hát igen a szövegértelmezés :D
Mondom a szójátékok, mint például a Zsidesz, maszop, likud piktor, szocionisták stb ezek olvasása mosolyt csal a számra :)
Most a Holokauszt™ és a köré épült iparág anomáliáiról ne kezdjünk parttalan vitába...
Hát én most ránéztem, de nem nagyon találtam ferdítéseket.
Pár hatásvadész cím azért van:D
"Meghalt Fico"
"A mentősökre uszította harci kutyáját a kétszersült"
Légyszíves dobj pár linket hogy lássam miket kifogásolsz.
Félreértés ne essék nem azt propagálom hogy a kuruc csalhatatlan, nekik is volt egy pár failjük.de hát istenem, egy tucatnyi fail elfér a több ezer cikk között (és arról nem is szóltam hogy a többi médium néha nem igazít helyre, nem jelenteti meg a választ valamire stb)
természetesen VAN
elég volt az olyan lapokból akik ajnározzák a sok szemetet
Van természetesen
végre van egy oldal ami lehúzza a leplet a holokausztról
A holokazszt 80-90 éve volt szeinted menyire befolyásolja a te mindenapjaid ?
Semmenyire csak elhitetik veled.
"A holokazszt 80-90 éve volt szeinted menyire befolyásolja a te mindenapjaid ? "
Te melyik országban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!