Szerintetek is a Fidesz a legjobb párt?
Figyelt kérdés
Talpig becsületes magyar emberek a vezetői, akik megvédik a hazánkat Brüsszeltől, aztán ott vannak az eredményeik is, pl a rezsicsökkentés, a magyar emberek egészségét is javítják a sok stadionnal, van lehetőség focizni, de a legfontosabb, hogy Magyarország jobban teljesít2017. júl. 7. 22:10
21/60 anonim válasza:
"Tudd meg, hogy mi vagyunk a Fidesz!
Magasról dobognak a szívek!
Tudd meg, hogy mi leszünk a kormány!
Ezt majd kimondja az ország!"
22/60 anonim válasza:
#20 kérlek áruld már el hogy milyen érzék homokba dugott fejjel élni?! Mert te pontosan ezt csinálod! Nem csak MSZP és FIDESZ van az országban bakker és azzal hogy otthon ülsz azzal meg csak azt éred el hogy elismered hogy a FIDESZ király és rá szavaztál! Húzd már ki a fejedet a homokból és nyisd ki a szemedet és lásd azt amit mi már egyre többen hogy valami nagyon nem működik ebben az országban és ennek a központi eleme a FIDESZ
23/60 anonim válasza:
A jobbikra nem szavazok. Az LMP-re szintén nem. A Momentumra ezért nem, mert nem jók matematikában, és stratégiai játékokban sem jeleskednek. nyilván egy komplett országot sem tudnának elirányítani. A DK-ra nem szavazok, megkímélem Gyurcsányt egy újbóli Miniszterelnökségtől.
25/60 A kérdező kommentje:
Őszintén örülök a Fidesz győzelmének, a magyarországi ismerőseim is rájuk szavaztak.
2018. ápr. 9. 00:06
26/60 anonim válasza:
Ilyen kiváló minőségű csalit én még életemben nem láttam.
29/60 anonim válasza:
Hú de fáj hogy ezt a kérdést nem én írtam ki és csaptam le a végén a poént :-D
30/60 anonim válasza:
Egyértelmű. És a legtöbb ember számára is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!