Szerintetek melyik jelenleg a legjobb párt akit támogatnátok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 01:01
1/28 A kérdező kommentje:
Szerintem lassan az egyetlen párt amit támogatni lehet tényleg az a Fidesz, mert a többinek már olyan javaslaga sincs amit elfogadna a kormány csak a fidesznek van
2015. nov. 21. 01:02
2/28 anonim válasza:
Magyar Kétfarkú Kutya Part, mert Erzsébetváros az Erzsébeteké.
3/28 anonim válasza:
Hát amúgy nehéz egy fideszes többségnél ellenzéki javaslatot csak úgy elfogadni. Ritka pillanat, már ha volt egyáltalán ilyen.
4/28 A kérdező kommentje:
ma 01:08
pont ez az és mégsem sikerült egyiknek se
2015. nov. 21. 01:14
5/28 A kérdező kommentje:
a lehetőség mindig adva volt de egyiknek se kellett
2015. nov. 21. 01:14
6/28 anonim válasza:
"a lehetőség mindig adva volt de egyiknek se kellett" most őszintén nem értem, hogy miről beszélsz, ha kifejtenéd egy kicsit bővebben.
7/28 anonim válasza:
Szerintem Magyarországnak jelenleg - főleg az európai helyzetet tekintve - karizmatikus vezetőre van szüksége, aki az önvédelmet, a hazát tartja elsődlegesnek, és ebben már bizonyított is, van tapasztalata, azaz én a Fideszre voksolnék.
8/28 anonim válasza:
Nem vagyok Orbán párti, nem igazán értek egyet sok dolgokban amit művel, de ha választásig nem javul a migráns helyzet akkor tuti a fideszre szavazok.
Lehet szidni,pocskondiázni a fideszt, és Orbánt, de azt őszintén el kell ismerni, hogy a migráns helyzetet igenis tökösen oldja meg. Legalább ebben a nép érdekeit nézi, és nem engedi, hogy betelepedjenek, hogy tönkretegyék kis hazánkat.
Ha más párt győzne mondjuk az Mszp, akkor Magyarországnak annyi lenne..Akkor aztán tényleg elszabadul a pokol.
9/28 anonim válasza:
Az a baj, hogyha a migráns helyzet nem javul akkor is elég lesz minden pártnak annyit mondani, hogy elismerjük a fidesz megoldását, meghagyjuk a kerítést és ennyi, onnantól a többi dolog miatt már lehet támadni a kormányt.
10/28 anonim válasza:
Én úgy döntöttem kikeresek magamnak egy-két mikro pártot és őket fogom jobban nyomon követni és támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!