Jobbikosok! Szerintetek ki a legjobb szakpolitikus a Jobbikban?
Szerintem Volner, de nem a gazdasági, hanem a közbiztonsági ügyekben.Ha jól tudom, korábban rendőrként dolgozott, és jelenleg is biztonsági cége van, mintha.Azt viszont, hogy miért tették oda gazdasági ügyeket magyarázni, kú*vára nem értem.
Másik felől, igaz hogy nem szakpolitika, de Szabó Gábor, aki csak az előző ciklusban dolgozott képviselőként, nagyon jó pártszervező.
Gyöngyösi Márton. Nem gazdasági szakpolitikája miatt tette "híressé" a sajtó hanem a listázós kijelentése miatt, természetesen most nem erre gondoltam.
Morvai Krisztina is kitűnő jogász, csak ő ugye nem tagja a pártnak.
"Volner azért került gazdasági vonalra, mert közgázból diplomázott, ha jól tudom."
Volner úgy szerzett Oroszországban diplomát, hogy szinte be se tette a lábát oda. Egy olyan egyetemen, amit csak diplomagyárnak titulálnak a világban. Magyarul vette, illetve még érthetőbben, amikor a Jobbikot kilóra megvették az oroszok, adtak Volnernek egy diplomát.
(amúgy egy rakás híres ember "szerzett" itt diplomát, pl az eszéről híres Valuev is :D)
7-es
Adj erről valami forrást, ami megáll a lábán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!