Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Szerintetek ki a...

Jobbikosok! Szerintetek ki a legjobb szakpolitikus a Jobbikban?

Figyelt kérdés
Merem remélni hogy aki Jobbik szimpatizáns az tudja hogy kik a szakpolitikusok a pártban, ki milyen ügyekért felelős.

2015. jún. 3. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Jobbikos..... szakpolitikus....???? Úgye ez valami vicc?

"Volner azért került gazdasági vonalra, mert közgázból diplomázott, ha jól tudom."

"A jobbikos Volner Jánosnak van diplomája. Csak épp a világ egyik legviccesebb egyetemén szerezte"

[link]

2015. jún. 4. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem olyan linket adjatok, ahol az van leírva, hogy itthon azt a diplomát honosítással sem fogadják el.
2015. jún. 4. 21:13
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

12. v.!

Miért nem elég egyértelmű a cikkből, hogy egy "kamu diploma"? Ezen mit akarsz "honosítatni"? :)

2015. jún. 4. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:

"7-es

Adj erről valami forrást, ami megáll a lábán."

Én bizonyítsam hogy Volner nem tud diplomát felmutatni. Ja, oké. Amúgy meg guglizz egy picit csak.

2015. jún. 4. 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Én csak azt találtam, hogy lehet honosíttatni, ergo elfogadják itthon ha honosítva van. Szerintem ez mindent elmond.
2015. jún. 6. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

Figy, akinek van diplomája és rákérdeznek, hogy mi az és honnan van, akkor a legutolsó részletig bele tud menni a dolgokba. Mert évekig foglalkozott vele. És egy napon belül a diplomamunkáját is megmutatja. Mert büszke rá. Aki ködösít, meg egyoldalas szirszarokat lobogtat, az vette a diplomáját. Ilyen egyszerű. Te Jobbik vallású vagy, ezért azt sem veszed észre ha kibökik a tények a szemedet, pedig ide nem kellenek tények, a szituáció magáért beszél.

Ugyanúgy mint amikor Gyurcsány diplomáját ellopták. Nem lehet mit tenni, de mindenki tudja miről van szó. Járt oda, lediplomázni nem volt képes, ezért lemásolta valaki diplomamunkáját. Aztán amikor megjelentek a plágiumkeresők, gyorsan eltüntette.Ilyet, akinek rendes diplomája van, soha nem csinál. Mindenki őriz egyet otthon, egyet az egyetemen minimum!

Szóval Volner sosem lesz diplomás, még akkor sem ha a hamis papírjait végig tudja tolni a hatalmával a rendszeren. Maradjunk ennyiben.

2015. jún. 6. 12:21
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha ő egy kamuember, akkor miért nem tudják megfogni őt még a legegyszerűbb kérdésekben sem? Láttam már tőle nem is egy interjút, ahol 3 zugfirkász próbálta megmondani neki a tutit, persze sikertelenül. Szóval? Ha valaki képzetlen azt könnyű bukóztatni, őt miért nem sikerül? A vallásom pedig nem a Jobbik, mivel nincs vallásom.
2015. jún. 7. 09:07
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Aki szereti a cigányokat, zsidókat és nem besúgó az szimpatikus nekem. Ha van ilyen akkor az.
2015. jún. 16. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Vona Gábor
2021. szept. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!