Miért szidják sokan a magyarságot, amikor az egyik legjobb nép a földön?
Magyarországon jó élni, mert bővizűek a folyók és dúsak a legelők. Kedves a lakosság és jólét van.
Öröm itt családot alapítani és gyereket vállalni, mert tudom, hogy szilárd alapokra tudom építeni az életem, ami lehetőségekkel teli.
Ennek ellenére sokan pocskondiázzák a helyet, pedig érdemes megnézni, hogy milyen nagy a nyomor például Afrikában. Sajnos túl sok a magyarellenes. :(
Mert könnyű abba belerúgni, aki nem tud visszaütni.
Talán Ady írta anno, hogy aki egyszer magyarba rúgott, az kedvet érez, hogy újfent megtegye.
Mert sokan csak ennyit tudnak.
Ja, meg tényleg sok a magyarellenes (de azért úgy gondolom, hogy ez egy magyarellenes trollkérdés).
Na ez az!
Mi magyarok mindig áldozatok vagyunk! Minket mindenki bántani akar minden ok nélkül pedig remek emberek vagyunk és tisztességben élünk!
Tegye mindenki szívére a kezét és mondja ki őszintén, hogy őt még magyar soha nem bántotta meg! Na ugye, hogy nem! A magyarok rendes emberek!
Afrikai meg egyes ázsiai, közel-keleti országokhoz képest tényleg jó hely Magyarország.
Viszont a magyaroknak más a mérce.
"Magyarországon jó élni, mert bővizűek a folyók és dúsak a legelők."
Riska, lassan éjfél, hol kódorogsz már megint te oktondi tehén?
"Öröm itt családot alapítani és gyereket vállalni"
Gondolom a kérdésedet a Humor rovatba akartad tenni. Menj el közmunkásnak vagy minimálbérért fizikai dolgozónak és megtapasztalod hogy amit keresel az magadra sem elég.
" az egyik legjobb nép a földön?"
Talán az ilyen beképzelt, alap nélküli kijelentések miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!