Miért szidják sokan a magyarságot, amikor az egyik legjobb nép a földön?
Magyarországon jó élni, mert bővizűek a folyók és dúsak a legelők. Kedves a lakosság és jólét van.
Öröm itt családot alapítani és gyereket vállalni, mert tudom, hogy szilárd alapokra tudom építeni az életem, ami lehetőségekkel teli.
Ennek ellenére sokan pocskondiázzák a helyet, pedig érdemes megnézni, hogy milyen nagy a nyomor például Afrikában. Sajnos túl sok a magyarellenes. :(
Kérdező, te egy iszonyatosan nagy troll vagy... Nincs jobb dolgod, mint ilyen idióta kérdéseket kiírni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__671..
"Te ugye az az 59%-os válaszoló vagy, aki folyamatosan a magyarokat pocskondiázza?"
Szinte biztos!
Jó szánalmas élete lehet ha ennyire ráér. :)
"Érdekes, hogy csak liberális, magyarfóbiás testvéreink vették komolyan a kérdést. Ez sokat elárul az értelmi képességeikről.:)"
Így van.
Egyébként megfigyelhető, hogy néhány topicban csak úgy sorjáznak a magyarellenes, uszító, rasszista kommentek ugyanazok billentyűzetéből, akik habzó szájjal fasisztáznak és cenzúráért, ha valaki le "merészeli" írni azt a szót, hogy cigány, vagy zsidó.
Amennyiben ezen kérdésekben a magyar népnév helyett a fenti két kisebbség neve szerepelne, ők lennének a legjobban kiakadva.
Javaslom a kommentjeikben cseréljük ki, és nézzük meg mit szólnak hozzá. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!