Miért szidják sokan a magyarságot, amikor az egyik legjobb nép a földön?
Magyarországon jó élni, mert bővizűek a folyók és dúsak a legelők. Kedves a lakosság és jólét van.
Öröm itt családot alapítani és gyereket vállalni, mert tudom, hogy szilárd alapokra tudom építeni az életem, ami lehetőségekkel teli.
Ennek ellenére sokan pocskondiázzák a helyet, pedig érdemes megnézni, hogy milyen nagy a nyomor például Afrikában. Sajnos túl sok a magyarellenes. :(
08.09
akkor e csodálatos analógia mentén, én nem vagyok liberális :D
"akkor e csodálatos analógia mentén, én nem vagyok liberális :D"
A mostani csodálatos analógiám mentén gyenge vagy szövegértelmezésből. A csak a libsik vették komolyan, nem egyenlő azzal, hogy a libsik mind komolyan vették.
10.38
ja értem. szóval akkor mindenki libsi aki mást mond, de ha nem attól még lehet libsi :D
Szerintem meg az az "érdekes", hogy egyesek ISMERETLENÜL meg tudják mondani, hogy melyik válaszoló libsi, melyik nem...
(Vagy inkább úgy gondolják, hogy aki komolyan vette, az libsi, aki meg nem, az nem az. Grat.)
A másik "kedvencem", amikor ugyanilyen körülmények között, azaz anonim felhasználókról - azok bármilyen erre utaló nyilatkozata nélkül - megállapítják, hogy nem magyarok.
Áhh, megvan: ez biztos az "ősi sámánerő" és "szellemtudomány"... :D
Lehet lepontozni. :P
Szerintem meg az az "érdekes", hogy egyesek ISMERETLENÜL meg tudják mondani, hogy melyik válaszoló hisz "ősi sámánerő"-ben és "szellemtudomány"-ban.
Na hogy ízlik a kettős mérce?
20.11
ez azért logikailag nem annyira áll meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!