Szerinted antiszemita az "Állítsuk meg Sorost" plakát?
Elég sokszor válaszoltam már a kiírt kérdésre, hogy
"Szerinted antiszemita az "Állítsuk meg Sorost" plakát?"
De úgy látszik, még mindig nem sikerült felfogni, hát egye fene, mégegyszer:
"Állítsuk meg Sorost" plakátot nem láttam, a "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén" plakát antiszemitizmusra jászik rá, illetve azt hív elõ. ez volt a véleményem, mielõtt még olvastam volna, hogy ugyanez a véleménye
az Európai Bizottság jelenlegi alelnökének,
Izrael Állam budapesti nagykövetének,
Izrael Állam külugyminiszter-miniszterelnökének,
a nagyobb izraeli lapok szerkesztõinek és a cikkeket kommentelõk túlnyomó többségének,
továbbá nyugat-európai és amerikai vezetõ politikusoknak és a nyugat-európai és amerikai tekintélyesebb portálok szinte mindegyikének.
Remélem, most már érthetõ.
Persze, hogy érthető.
Most már láthatjuk azt is hogy EU parlament kétszázakárhány képviselőjén kívül MÉG kikre számíthat Soros.
Mellesleg a plakátba, a szövegébe, a képbe és bármibe Mr. Sorossal kapcsolatban belelátni zsidóellenességet teljesen indokolatlan. Attól függetlenül, hogy nem meglepő bizonyos klikkek tagjaitól.
Azok szerint antiszemita a Soros plakát, akiknek nem tetszik Orbán politikája a bankadóktól a kerítésig.
Mivel ezek lejátszott meccsek, és az összes vitát elvesztették, hát utolsó esélyként még antiszemitáznak egyet, mert évtizedek óta jó működő bunkósbotként lehetett használni.
De hát mára már annyira elinflálódott, hogy inkább ártelmas, és csak a legkétségbeesettebbek használják.
02.19.
Pedig egyszer már mondtam. 15.-én lépett életbe az új plakáttörvény.
És 16.-a van.
Ha már az egyik hozzászóló életkoráról itt szót ejtődött, ld.
"Ahogy boldoult Apuám monta, mikor még én vótam olyan takonpóc, mint most Te..."
úgy tűnik, az idézett mondatot író hozzászóló már jócskán megközelítette, vagy már benne járhat a nyolcadik X-ében.
Friss elméjét, munkabírását el kell ismernünk. (ha igaz, amit magáról írt...)
Véghetetlen elfogultságát, a más emberek fájdalma fölötti érzelmi eltompultságát azonban nem.
Sokunknak ez a plakát hiánypótló volt. Zsidóknak és nem zsidóknak, kormánypártiaknak és a kormány politikáját bírálóknak egyaránt, akiket egy dolog mindig is összeköt: mert nekik ez a haza jelent még valamit. És itt és most ez a lényeg.
08.58
Nézz utána az "uszít" jelentésének.
Meg a "nyitott mellkasú" kislány hangulatkeltő történetének is.
A csoda az volt, hogy ennyi ideig életben sikerült tartani. Gondolom, az közpénzből azt is.
nneddudgi:
"ez volt a véleményem, mielõtt még olvastam volna, hogy ugyanez a véleménye az Európai Bizottság jelenlegi alelnökének"
- És az elnökének?
"Izrael Állam budapesti nagykövetének, Izrael Állam külugyminiszter-miniszterelnökének"
- Ellenben viszont nem Izrael állam kormányfőjének.
Illetve erre cáfol rá:
- Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija
- David Lau, Izrael állam főrabbija
- Menachem Margolin, az Európai Rabbi Központ igazgatója
Akik mondjuk rabbik, nem politikusok.
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!