Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted antiszemita az...

Szerinted antiszemita az "Állítsuk meg Sorost" plakát?

Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 10:33
 161/171 anonim ***** válasza:

Elég sokszor válaszoltam már a kiírt kérdésre, hogy

"Szerinted antiszemita az "Állítsuk meg Sorost" plakát?"

De úgy látszik, még mindig nem sikerült felfogni, hát egye fene, mégegyszer:

"Állítsuk meg Sorost" plakátot nem láttam, a "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén" plakát antiszemitizmusra jászik rá, illetve azt hív elõ. ez volt a véleményem, mielõtt még olvastam volna, hogy ugyanez a véleménye

az Európai Bizottság jelenlegi alelnökének,

Izrael Állam budapesti nagykövetének,

Izrael Állam külugyminiszter-miniszterelnökének,

a nagyobb izraeli lapok szerkesztõinek és a cikkeket kommentelõk túlnyomó többségének,

továbbá nyugat-európai és amerikai vezetõ politikusoknak és a nyugat-európai és amerikai tekintélyesebb portálok szinte mindegyikének.

Remélem, most már érthetõ.

2017. júl. 16. 23:10
 162/171 anonim ***** válasza:
Bocs, csak ki9felejtettem a Mazsihisz elnöet, akinek szintén ez a véleménye.
2017. júl. 16. 23:12
 163/171 anonim ***** válasza:
90%

Persze, hogy érthető.

Most már láthatjuk azt is hogy EU parlament kétszázakárhány képviselőjén kívül MÉG kikre számíthat Soros.

Mellesleg a plakátba, a szövegébe, a képbe és bármibe Mr. Sorossal kapcsolatban belelátni zsidóellenességet teljesen indokolatlan. Attól függetlenül, hogy nem meglepő bizonyos klikkek tagjaitól.

2017. júl. 16. 23:41
 164/171 anonim ***** válasza:
93%

Azok szerint antiszemita a Soros plakát, akiknek nem tetszik Orbán politikája a bankadóktól a kerítésig.

Mivel ezek lejátszott meccsek, és az összes vitát elvesztették, hát utolsó esélyként még antiszemitáznak egyet, mert évtizedek óta jó működő bunkósbotként lehetett használni.

De hát mára már annyira elinflálódott, hogy inkább ártelmas, és csak a legkétségbeesettebbek használják.

2017. júl. 17. 00:19
 165/171 anonim ***** válasza:
100%

02.19.

Pedig egyszer már mondtam. 15.-én lépett életbe az új plakáttörvény.

És 16.-a van.

2017. júl. 17. 02:23
 166/171 anonim ***** válasza:
31%
Nem az, de alkalmas negatív érzelmek kiváltására és gyűlöletkeltésre. Az viszon egyértelmű, hogy az ilyen jellegű felesleges plakátokra elpazarolt milliárdokkal a mi pénzünket herdálják el, és sokkal fontosabbakra nem jut, részben ezért halt meg a nyitott mellkassal szállított kislány, és mások is, akik helyében akár te vagy én is lehettem volna, vagy velünk is bármikor megtörténhet. Ezt viszont nem plakátolják ki, hogy sok magyar ember halála elkerülhető lenne! Ha utána nézel, látni fogod, hogy ez a mérhetetlen pazarlás és korrupció okozza sok magyar ember halálát és szenvedését, nem a migránsok. És a helyzet csak romlami fog, mert a népet butítják, és ilyen felesleges plakátottak terelik el a megoldatlan sokkal fontosabb problémákról, a korrupcióról a keményen dolgozó, átvert magyar emberek figyelmét, és egymásnak uszítják őket. Ennek ellenére legyen szép napotok!
2017. júl. 17. 08:58
 167/171 anonim ***** válasza:
29%

Ha már az egyik hozzászóló életkoráról itt szót ejtődött, ld.

"Ahogy boldoult Apuám monta, mikor még én vótam olyan takonpóc, mint most Te..."

úgy tűnik, az idézett mondatot író hozzászóló már jócskán megközelítette, vagy már benne járhat a nyolcadik X-ében.

Friss elméjét, munkabírását el kell ismernünk. (ha igaz, amit magáról írt...)

Véghetetlen elfogultságát, a más emberek fájdalma fölötti érzelmi eltompultságát azonban nem.

Sokunknak ez a plakát hiánypótló volt. Zsidóknak és nem zsidóknak, kormánypártiaknak és a kormány politikáját bírálóknak egyaránt, akiket egy dolog mindig is összeköt: mert nekik ez a haza jelent még valamit. És itt és most ez a lényeg.

2017. júl. 17. 10:12
 168/171 anonim ***** válasza:
30%

08.58

Nézz utána az "uszít" jelentésének.

Meg a "nyitott mellkasú" kislány hangulatkeltő történetének is.

A csoda az volt, hogy ennyi ideig életben sikerült tartani. Gondolom, az közpénzből azt is.

2017. júl. 17. 14:46
 169/171 anonim ***** válasza:
- az
2017. júl. 17. 14:49
 170/171 Pro Patria ***** válasza:
55%

nneddudgi:

"ez volt a véleményem, mielõtt még olvastam volna, hogy ugyanez a véleménye az Európai Bizottság jelenlegi alelnökének"

- És az elnökének?

"Izrael Állam budapesti nagykövetének, Izrael Állam külugyminiszter-miniszterelnökének"

- Ellenben viszont nem Izrael állam kormányfőjének.

Illetve erre cáfol rá:

- Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija

- David Lau, Izrael állam főrabbija

- Menachem Margolin, az Európai Rabbi Központ igazgatója

Akik mondjuk rabbik, nem politikusok.

44%-os válaszoló, ne egy beteg gyerek szívműtétjére sajnáld a közpénzt.

2017. júl. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!