Szerinted antiszemita az "Állítsuk meg Sorost" plakát?
pom2x nevű felhasználó válasza (# 127 Időpont ma 08:52) felháborító:
"Tettleg kirúgtág.. ugyanmár. "
Személyeskedõ pimaszság. A pimasz ezzel azt állítja, hogy boldogult Édesapám hazudott nekem. ( Meg azoknak az Édesapja is, akik elmondták, hogy az övéket szintén kirúgták. )
"üldözött zsidóknak azért csak belefért, hogy nyilasverést szervezzenek...:) "
Errõl nem tudok, attól persze lehetett.
Viszont az 1930-as években a "bajtársi szövetségek" tagjai szorgalmasan verték az egyetemeken zsidó hallgatótársaikat.
Errõl mindenki tud, aki olvasott a korról.
"A zsidók a zsidótörvények ellenére igen-igen jól érezték itt magukat."
Napersze. Pl boldogult Édesanyámmal megtörtént, hogy két - három hétig is dolgozhatott egy munkahelyen. Ja, biztos rosszul dolgozott. Valószínûleg azért alkalmazták évtizedekkel késõbb, 60 évesen ugyanolyan munkakörban és tartották meg 80 éves koráig, amikor nyugdíjba ment. Akkor megkérték, hogy azért dolgozzon, amilyen idõtartamban a törvény megengedte, hogy nyugdíj mellett dolgozzon. Ja, 32 - 36 évesen biztos rosszabbul dolgozott, mint késõbb 60 - 80 évesen. Háppeersze. Különös, de amikor a '40-es évek elején végül egy svejci munkaheyet talált, ott megtartották, amíg a munkahelyet ki nem rúgta rákosi elvtársad.
"Pro Patria, ha a tiedet közvetlenül megelõzõre gondolsz, azt kikérem magamnak."
- Tudod te, hogy mire gondolok, csak a korábban megtapasztalt személyiségedhez illően, most is pökhendiséggel és gőggel álcázva az érvbeli hátrányodat, lapulsz, és terelsz.:) Arra, hogy _még mindig_ nem válaszoltál érdemben számomra, helyette nekem is inkább átlátszó kihátrálásban linkeled a mozgalmi dalodat, amely eléri a szellemi színvonaladat, ami a válaszadást illeti.
És ezt pontosan tudod, de ismét egy kommenttel kitoltad még a válaszadási kötelezettségedben a hamis értetlenséggel leplezni akart tehetetlenségedet.
Pro Patria, már összes nagyszüleim is asszimilánsok voltak. :)
( annyira nem vagy hülye, hogy ne értenéd )
Ami meg a nem válaszolást illeti, Te vagy, aki HÁROMSZOR ( https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__87.. 3. oldal # 30 07-07 03:38, 4. oldal # 34 07-09 02:02 és 4. oldal # 39 07-09 15:23 15:23 ) feltett kérdésemre! ( Utóbbi kettõ TELJESEN félreérthetetlen. ) feltett kérdésemre MÁIG nem válaszoltál. ai természetes, mert a válasz az, hogy nincs olyan.
Amúgy a terelés is a Te szakmád. A világért sem vetemednék arra, hogy versenyezzek egy szakemberrel. Sajnos, néha sikerül belerángatnod, de ígérem ezentúl jobban figyelek. :)
De, hogy jo napod legyen, azt én is tudom, hogy Horthy a zsidótörvényeket kimagyaráz+as+ara azt mondta, hogy akkor nem szállnak meg. Ami pontosan úgy nem volt igaz, ahogy nem igaz, hogy a Soros-plakátok nem az antiszemitizmusra játszanak rá. És pontosan az volt a valódi indok, mint a plakátok esetében: most a jobbik-szavazókat akarja elszippantani, akkor a hungaristákat, illetve nyilasokat. Csak most azonkívül még fenn akarja tartani, sõt, ha öehet fokozni a "háborús" hisztériát.
De, mint mondtama, az egész topik elavult, mert már távolítják el a plakátokat.
Aki itt azt állítja, hogy a plakát uszít.
Milyen TÁMADÁSra biztat, uszít ez a plakát?
Attól függetlenül, hogy leszefik őket, és nem zsidóellenes, hanem Sorosellenes.
Jogászka, legyen Neked: IZGAT.
LESZEDIK/LERAGASZTJÁK. ( PONT :) )
Aztaqrva Pro Patria, tényleg megint sikerült bionyítanod, ogy a pofátlanságnak
nincs határa. :D
Te nem a kérdésre válaszoltál, hanem - szokásod szerint - mellébeszéltél, mint a
diák, akitõl Nagy Lajost kérdeik, õ meg: "Lajos király nagy király volt, de Mátyás
király még nagyobb király volt, Mátyás király Hunyadi János fia ... stb".
"amit sokadszorra szegezek neked"
Áruld már el LEGALÁBB EGYSZER, mia lfxt segezel?
Dehogyis nem, leírtam te pofátlan alak, hogy amit te zsidótörvénynek hívsz, nemzetiségi kvóta volt, az első zsidótörvény - a neve is ez - 1938-ban lépett életbe, azt is leírtam, miért ekkor, milyen globálpolitikai változások következményeként, de persze te okosabb vagy az MTA professzoránál is.
Ahogyan szintén hivatkozással cáfoltam rá arra az állításodra, Romsics Ignácot idézve, hogy a numerus clausus után végig minden évben csökkent s zsidó származásúak aránya a felsőoktatásban, ott van ez is a linkelt kérdésben, arra is lapítottál, mint az a bizonyos a gazban. Ez való hozzád.
És most, mert játszod a hülyét, leírom újra, csak hogy még kellemetlenebb legyen neked.:) Nem úszod meg, nem kerülöd ki:
Semmi soviniszta felvilágosítást nem írsz arra, hogy a könyv népe miért és hogyan lenne más módon számolandó ugyanezen a listán, Magyarországhoz képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!