Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ez a sok plakát...

Jeverezi kérdése:

Miért van ez a sok plakát Soros ellen? Meg amúgy is Mi a baj Sorossal?

Figyelt kérdés

Leszögezem hogy fideszes vagyok és kitöltöttem a nemzeti konzultációt is azonban megdöbbentem ma pesten hogy mindenhol azt láttam hogy Soros nevet. Megnéztem wikipedián részletesen hogy Ő egy 86 éves öreg Úr aki ráadásul zsidó is és amerikai. Mi köze van egy amerikai zsidónak a magyarokhoz?

Az egészet nem értem úgy ahogy van. A plakátokról az jutott eszembe hogy remélem ezt Soros nem nézi mert attól tartok amilyen öreg szívrohamot kapna attól hogy Őt ennyire meggyalázzák itt magyarországon.

2017. júl. 3. 21:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
Soros olyan NGO-kat finanszíroz, akik segítik a migránsok Európa települését.
2017. júl. 3. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Az "elmúltnyolcév" kifújt, unalmas. Most sorosozunk :)
2017. júl. 3. 21:26
 3/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%
Soros most nem barát.
2017. júl. 3. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Az egyetlen magyarországi tevékenysége, az, hogy néhány civil szervezetet ő finanszíroz, és ezek tipikusan liberális beállítottságúak. A Helsinki Bizottságot szokták a leggyakrabban említeni.

Mostanra olyan szintre jutott a sorosozás, hogy minden kormányellenes felszólalásra soros bérencezést üvöltenek.

Ekkor általában elő jön a migráns téma is, mert Soros - saját bevallása szerint - a nyugati politikusok véleményét osztja. Ebből arra következtet a kormány (persze tudatosan hazudnak, vagy ha nagyon kedves akarok lenni, akkor azt mondom, hogy túloznak), hogy ezek a soros civil szervezetek az illegális bevándorlást támogatják és erősítik.

Aztán ott van Soros háttértörténete is. Alapvetően egy csúcsra törő tőzsdéző volt, és a 90-es, 80-as éveiben történt botrányai miatt ítélik el a fideszesek, ugyanis erre az időszakra tehető, mikor olyan mennyiségben üzletelt határidős ügyletekkel a tőzsdén, hogy azoknak több károsultja is lett. Volt egy bennfentes kereskedelmi ügye is, a többi inkább a kapitalizmus gonoszabbik megjelenése a piacon. Az angol font bedöntését hangoztatják még nagyon, hogy ebben bűnös...ha engem kérdez valaki, egyedül abban volt bűnös, hogy a profitot helyezte előtérbe, ugyanis, hogy sikerrel járjunk, ahhoz hogy ő jól spekuláljon, egyben az is kellett, hogy a brit központi bank ezzel párhuzamosan pedig rosszul ("spekuláljon").

Napjainkban pedig mondom, fenntart néhány civil szervezetet, de semmi nyoma nincs a magyar közéletben.

Legalább is, mikor én feltettem az erre irányuló kérdésemet, akkor nem kaptam választ.

2017. júl. 3. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
A Sorossal kapcsolatos kommunikációt szerintem jól érzékelteti ez a cikk, ahol csakmert az apja eszperántót tanult (egyedül, önmagában, gondolom hobbiból), ettől ő nemzetellenes ideológiákon nevelkedett.
2017. júl. 3. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

"Leszögezem hogy fideszes vagyok"

Ha nem vagyok túl indiszkrét, miért gyűlölöd Magyarországot és a magyarokat?

Sorossal meg annyi a gond, hogy kifújt a gyurcsányozás.

2017. júl. 3. 21:38
 7/13 Alain Delon ***** válasza:
89%

Ja. Zsidó meg amerikai meg magyar.

Amúgy meg az van, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Orbánnak ez a karaktere, hogy korábbi szövetségeseibe, segítőibe belerúg. Szóval egy nagy G, ahogy Simincska mondta. De ha te FIDESZ-es vagy...

2017. júl. 3. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
12%
Az gyűlöli a magyarokat aki migránsokat meg multikulturális társadalmat akar.
2017. júl. 3. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
még mindig nem tudom ki az a soros.
2017. júl. 3. 22:22
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Hogy mi a baj Sorossal?

Nos, Kérdező, ugyanaz, ami a legtöbb emberrel: ha kap egy kis körömpiszoknyi hatalmat, rögtön visszaél vele, és CSAK arra használja fel, hogy másoknak ártson. Lásd BKV-ellenőrök, biztonsági őrök, policájok, sorolhatnám még. Na már most, ha egyetlen ember akkora hatalmat kap akkora tőkével, mint Soros, komolyan azt képzeled, hogy majd JÓRA fogja használni?

Kac-kac-kac :DDD a kis naiv :DDD

Pontosan ugyanolyan legalja hulladék ő is, mint az összes pénzember és nagytőkés. Semmivel se különb náluk, még rosszabb is!!!

2017. júl. 3. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!