Miért van ez a sok plakát Soros ellen? Meg amúgy is Mi a baj Sorossal?
Leszögezem hogy fideszes vagyok és kitöltöttem a nemzeti konzultációt is azonban megdöbbentem ma pesten hogy mindenhol azt láttam hogy Soros nevet. Megnéztem wikipedián részletesen hogy Ő egy 86 éves öreg Úr aki ráadásul zsidó is és amerikai. Mi köze van egy amerikai zsidónak a magyarokhoz?
Az egészet nem értem úgy ahogy van. A plakátokról az jutott eszembe hogy remélem ezt Soros nem nézi mert attól tartok amilyen öreg szívrohamot kapna attól hogy Őt ennyire meggyalázzák itt magyarországon.
Az egyetlen magyarországi tevékenysége, az, hogy néhány civil szervezetet ő finanszíroz, és ezek tipikusan liberális beállítottságúak. A Helsinki Bizottságot szokták a leggyakrabban említeni.
Mostanra olyan szintre jutott a sorosozás, hogy minden kormányellenes felszólalásra soros bérencezést üvöltenek.
Ekkor általában elő jön a migráns téma is, mert Soros - saját bevallása szerint - a nyugati politikusok véleményét osztja. Ebből arra következtet a kormány (persze tudatosan hazudnak, vagy ha nagyon kedves akarok lenni, akkor azt mondom, hogy túloznak), hogy ezek a soros civil szervezetek az illegális bevándorlást támogatják és erősítik.
Aztán ott van Soros háttértörténete is. Alapvetően egy csúcsra törő tőzsdéző volt, és a 90-es, 80-as éveiben történt botrányai miatt ítélik el a fideszesek, ugyanis erre az időszakra tehető, mikor olyan mennyiségben üzletelt határidős ügyletekkel a tőzsdén, hogy azoknak több károsultja is lett. Volt egy bennfentes kereskedelmi ügye is, a többi inkább a kapitalizmus gonoszabbik megjelenése a piacon. Az angol font bedöntését hangoztatják még nagyon, hogy ebben bűnös...ha engem kérdez valaki, egyedül abban volt bűnös, hogy a profitot helyezte előtérbe, ugyanis, hogy sikerrel járjunk, ahhoz hogy ő jól spekuláljon, egyben az is kellett, hogy a brit központi bank ezzel párhuzamosan pedig rosszul ("spekuláljon").
Napjainkban pedig mondom, fenntart néhány civil szervezetet, de semmi nyoma nincs a magyar közéletben.
Legalább is, mikor én feltettem az erre irányuló kérdésemet, akkor nem kaptam választ.
"Leszögezem hogy fideszes vagyok"
Ha nem vagyok túl indiszkrét, miért gyűlölöd Magyarországot és a magyarokat?
Sorossal meg annyi a gond, hogy kifújt a gyurcsányozás.
Ja. Zsidó meg amerikai meg magyar.
Amúgy meg az van, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Orbánnak ez a karaktere, hogy korábbi szövetségeseibe, segítőibe belerúg. Szóval egy nagy G, ahogy Simincska mondta. De ha te FIDESZ-es vagy...
Hogy mi a baj Sorossal?
Nos, Kérdező, ugyanaz, ami a legtöbb emberrel: ha kap egy kis körömpiszoknyi hatalmat, rögtön visszaél vele, és CSAK arra használja fel, hogy másoknak ártson. Lásd BKV-ellenőrök, biztonsági őrök, policájok, sorolhatnám még. Na már most, ha egyetlen ember akkora hatalmat kap akkora tőkével, mint Soros, komolyan azt képzeled, hogy majd JÓRA fogja használni?
Kac-kac-kac :DDD a kis naiv :DDD
Pontosan ugyanolyan legalja hulladék ő is, mint az összes pénzember és nagytőkés. Semmivel se különb náluk, még rosszabb is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!