Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ez a sok plakát...

Jeverezi kérdése:

Miért van ez a sok plakát Soros ellen? Meg amúgy is Mi a baj Sorossal?

Figyelt kérdés

Leszögezem hogy fideszes vagyok és kitöltöttem a nemzeti konzultációt is azonban megdöbbentem ma pesten hogy mindenhol azt láttam hogy Soros nevet. Megnéztem wikipedián részletesen hogy Ő egy 86 éves öreg Úr aki ráadásul zsidó is és amerikai. Mi köze van egy amerikai zsidónak a magyarokhoz?

Az egészet nem értem úgy ahogy van. A plakátokról az jutott eszembe hogy remélem ezt Soros nem nézi mert attól tartok amilyen öreg szívrohamot kapna attól hogy Őt ennyire meggyalázzák itt magyarországon.

2017. júl. 3. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8%

segítőibe belerúg... érdekes hogy a magyar oszkár jelöltek is szidják magyarországot így köszönve meg a támgatást...

Na persze mit vártunk azoktól akik megint egy holokauszt filmmel és egy migránsszuperhős filmmel jönnek elő.

Soros egy .. nem most lett gonosz hanem most beszélnek róla nyíltan mert fenyegeti őket.

https://www.youtube.com/watch?v=GE89-f8Fpyg

https://www.youtube.com/watch?v=ZRPG8Bomtlg

2017. júl. 3. 23:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Sorossal elsősorban az a baj, hogy szükség volt egy " ellenségképre" és kormányunk, őt " jelölte a feladatra". Persze, mivel már 86 éves, bizonyára ki van már jelölve az " utódja" is.
2017. júl. 6. 09:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Soros semmivel se jobb ember, mint a Viktátor. Mind a kettő vastagon szaros, azon lehet max. vitatkozni, melyikük a büdösebb.

Az se túl meglepő, hogy a Viktátor anno Soros iskolájában tanulta a sok szépet és jót, és ennek az eredményét látjuk nap mint nap. Mindkettő teljesen ugyanaz.

Lehet lepontozni,Sorosnyaloncok,visszakapjátok neféljetek csak.

2017. júl. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!