Az ilyen egyedek a legjobb érvek a melegházasság ellen?
Amit leír, nem más csak egy liberális hisztizése.Véletlenül sem hagyhatta ki belőle a migránsokat, meg a kelet-európai "indiánokat" a kedves hölgyúr.
Az ilyenek a legjobb érvek az egynemű házasság ellen.
Ugyanis,ez alapján, az egynemű házasság engedélyezése az ilyenek egyedek győzelmét, a liberális érdekek győzelmét jelentené.
Ezeket az extra jogokat ki kell érdemelni,amiért nem ártana bizonyítani.Ez a viselkedés, amit a cikkben szereplő egyén mutat, inkább azt bizonyítja,hogy semmit nem érdemelnek.
És, a legtöbb szexuálisan eltérő személy egyetért ezzel a nővel.
Ameddig így van, nem érdemelnek sok jogot a társadalomtól.
Megpróbáltam, egyszerűen túl rövid az élet ahhoz, hogy elolvassak egy ilyen szemetet.
Beszéljünk másról.
Szerintem az ilyenek miatt van ellenérzés a melegekkel szemben.
Nekem is van meleg ismerősöm. Teljesen normális, nem nyomja ezerrel a melegpropgandát, és persze nem ilyen alpári a stílusa sem.
"Ameddig így van, nem érdemelnek sok jogot a társadalomtól."
Mi az, hogy egy jogot ki kell "érdemelni"? Teljesen függetlenül a melegkérdéstől, ez mit akar jelenteni?
Nekem is ki kell érdemelnem az emberi jogokat? Ki kell érdemelnem, hogy szerződést köthessek? A testi fogyatékkal élőknek, hogy akadálymentesítsék a fontosabb intézményeket? Vagy mi?
"Ezeket az extra jogokat"
A házasság mitől extra jog? Pont azt akarják, hogy ez a jog megkülönböztetés mentes legyen.
"Amit leír, nem más csak egy liberális hisztizése"
Kérlek idézd be, hogy pontosan mely részeivel nem értesz egyet.
"Véletlenül sem hagyhatta ki belőle a migránsokat, meg a kelet-európai "indiánokat" a kedves hölgyúr. "
Kérlek ezt is idézd be, mert végigolvastam, de nem találtam, hogy miről beszélsz. Beírtam a keresőbe is a "migráns, bevándorlás, bevándorló, kelet, európa, kelet-európai, indián" stb. szavakat/szókezdeményezéseket, és semmi.
Amúgy meg az általánosítás egy érvelési érv.
"érvelési érv."
Életem legnagyobb szövegezési hibája xd
Helyesen: "Érvelési hiba."
9#
Ne játszd a naivat.
Ez a nő vagy mi, a migránsok és a kelet-európai indiánok vagy kevésbé politikai korrekt megnevezéssel a cigányok miatt hisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!