Orbán Viktor tényleg a legjobb Miniszterelnök a jelenlegi helyzetben? Ti hogyan értékelitek? Ilyen Miniszterelnök kell most Magyarországnak?
Tudom rengeteg hibája van sokan utálják, sokan a híveik.
Nemzetközelig is elég megosztó. De a többi se jobb.
"a mai nemzetközi helyzetben ijesztő lenne ha Gyurcsány, Bajnai, Botka vagy Gipsz Jakab ülne a helyén."
Sokkal ijesztőbb, hogy el tudja hitetni ezt magáról! Mint a példa meg a közvéleménykutatás eredményei mutatják sokan be is kajálják.
Orbán tényleg a legrosszabb miniszterelnök a jelenlegi a mult és a jövő helyzeteibe is.
Egy jellem gyenge, szellemileg erősen sérült egyén.
2 párt különböző koalíciós változatokban váltogatja egymást, tudjuk semmit nem érnek, igazatok van ne adjunk esélyt a többinek hisz ez az mszp-fidesz semmit nem ér akkor a többit meg se próbáljuk, még a végén normális országvezetés valósulhatna meg.
Felháborító lenne ha nem a megszokott fekáliát ennénk hanem megpróbálnánk hátha az aki eddig nem kapott esélyt valami jót alkotna.
Igen, Orbán Viktor megvéd minket eleg sok bajtól!
Csak az a helyzet, hogy ezeknek a bajoknak a 3/4-e olyan baj amit azért vetítenek elénk a kék plakátokon, hogy azt higgyük, tényleg baj van, holott kamu a nagyja, de minimum 5szörösére van nagyítva. Na de fel a fejjel, mert itt a mi megmentőnk, ez az önjelölt Napóleon, aki kimenekít minket a vérszomjas, állig bombával megrakott muszlimok szorításából, s elvezet minket egyenesen Putyin cárevics elvtárs ánuszába.
Fú de király.
22:38, Máshova is beírtad már ugyanezt, most, nemrég.
Értem én, hogy visszanézed a retró adásokat, meg hogy újként hallottad ezt most, és megtetszett, de hagyd meg ezt ott, ide nem hozd át.
Azt hallottam, hogy az Istenhit és az ateizmus az ember boldogságával hozható összefüggésne. Mondjuk van rá esély, hogy amikor az ateista egy beteljesült szerelem során hinni kezd valami jóban, csak nem fogja azt mondani boldogságában, hogy nincs Isten.
Tehát Isten tagadása az ember szenvedésével függhet össze, egy besavanyodott ember inkáb válik ateistává, mint hivővé.
Így, Orbán, mint egy kis Isten, akit boldoggá tett, az a réteg támogatja, akit boldogtalanná, az a réteg kimondottan utálja, és elmebetegnek tartja.
De ez logikus, nincs ebben semmi megmagyarázhatatlan.
Nem.
Szerintem miniszterelnökként Botka jobb lenne,a probléma az,hogy az MSZP,mint kormány,viszont nem.
Sajnos a legtöbb ember nem gazdasági ismeretek alapján szavaz,hanem szimpátia,érzelmek alapján.
Ezért van sok híve is,mert karizmatikus,populista,azt mondja,amit az egyszerű,buta emberek hallani akarnak "családok,családok és idegenellenesség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!