Magyarországon azért van nagy szegénység, mert emberek hülyeségekre költi a pénzüket?
Emberek folyamatosan a kormányt szidják, mert fizetésből "nem lehet megélni". Kormány hibáztatok, csak azt elfelejtik elmondani mire költik pénzüket. Mi látok én? Ahogy megkapják fizetésüket, egyből hülyeségekre elköltik pénzüket, aztán megy a sírás hogy éhezik, nem tudja fizetni a számlákat, adóssága vannak ..stb. Utána kormány hibáztatása, mert magyar országon nem lehet megélni. Mert azt látom, legszegényebb ember ahogy megkapják pénzt, mennek boltban cigire, piára, kávéra elköltik a pénzüket aztán megy sírás nem tudnak megélni. Mire szokták magyarok legtöbbször elkölteni pénzüket: cigi, alkohol, kávé, energia ital , cukros üdítők, csipsz, meki, pizza, édességek, drága márkás ruhák/cipők, hitelre vásárolt drága műszaki cikkek ,havi műköröm/szoli/fodrász.
Ebben az országban, nincsen nagy szegénység. Csak az emberek, nem tudnak bánni a pénzzel.
Szerintem felesleges, hogy itt egymással veszekedtek, mert mindkét véleménynek igaza van egyszerre: a kormány lop mint a megveszekedett, mindamellett valóban jellemző, hogy egy alacsonyabb keresetű réteg nem gyűjt megtakarításra, hanem a hónap végére kidobja az összes pénzét feleslegesen drága dolgokra, a lehetőségein túl költekezik.
Egyébként ez a két dolog nyilván összefügg, mert ahogy pénzügyi kultúrája nincsen sokaknak, úgy politikai kultúrája sem, hogy ne egy tolvaj garnitúrát válasszanak meg újra és újra.
Szeretném ismét leírni, hogy a nettó minimál nettó 85 ezer forint :D
Szal nem tudom már megint honnan jön ez a havi 70-80 ezer :D
Ha meg elmegy üzembe, simán megvan a nettó 120-150 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!