Szerintetek, ha nettó 100 ezer forint/fő lenne a szegénységi küszöb Magyarországon, akkor az országban hány szegény ember lenne?
a mostani 4 millió helyett 8 millió
gyerekek "28 ezerből meg lehet élni" anno megmondta a jól tájékozott politikus aki ennek a 2X ét tankolja a hivatali terepjáróba közpénzen
Úristen. Én egyetemistaként vidéken kb havi 70 ezerből élek olcsó koliban, májkrémes kenyéren.
Mégsem tartom magam szegénynek.
És mi lenne ha nettó 500 ezer lenne? huha huha jujj jujj!
elég legyen már ebből a kispolgári marháskodásból
egy olyan országban ahol tényező a szélsőséges társadalmi depriváltság egyszerűen nem tudom miért azon hisztériáznak egyesek, hogy a háztartások nem dolgozó tagjaival együtt mekkora az egy főre jutó jövedelme...
szerintem ameddig nem jut egy gyerek asztalára tisztességes meleg étel minden nap, addig ne azon rinyáljunk már, hogy mekkora az a réteg amelyik nem járhat 20 ezer forintos surranóban
Lehet ilyen neo-primitíven is megközelíteni a kérdést, csak nem érdemes.
A szegénységet így csak egy fidióta képes "kezelni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!