Ha a Fidesz marad jövőre is, akkor semmi esély, hogy a férfiak is elmehessenek 60 évesen nyugdíjba?
És mégis hogy dolgozzon egy 60-65 éves kőműves?
vagy ha emelik a korhatár,akkor idősebben?
Még pl miért mehet el nyugdíjba egy 60 éves nem fizikai munkát végző nő nyugdíjba?
Szerintem a Fidesz mindent megtesz azért,hogy még több ember vándoroljon ki innen.
Ahogy írta valaki,sokan már kint fognak szülni is.
"Még pl miért mehet el nyugdíjba egy 60 éves nem fizikai munkát végző nő nyugdíjba?"
Mert ha 70 évesen mehetne el, akkor a kőműves jobban tudna dolgozni? Egyébként a szellemi munkát végzők is "elfáradnak" ennyi idősen, nehezebben reagálnak az újdonságokra, nehezen tanulják meg az új informatikai eszközök használatát, általában a munkájukhoz szükséges új információt. Én pl. irodában dolgozom és el sem tudom képzelni, hogy fogom felvenni a "versenyt" azokkal, akik még csak akár most születnek. De a nyugdíjkorhatárt nem fogják csökkenteni, sőt, mert nincs, aki a nyugdíjakat kitermelje.
Lehet emelni,csak akkor nem lesznek szakemberek,ugyanis 70 évesen nem fog senki kőműveskedni.
Ha a rendőrök és a tűzoltók is elmehetnek hamarabb nyugdíjba,akkor a szakmunkásoknak is el kellene menniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!