A bejutási küszöböt elérte már. De ne becsüljük le őket. Macron mozgalma is csak kb egy éves. :-)
2017. máj. 13. 16:07
3/19 anonim válasza:
Biztos hogy van. Ha továbbra is becsületesek tudnak maradni és a kisembereket képviselik a hatalmasokkal szemben akkor jelentős embertömeg áll mögéjük. De ismétlem ehhez becsületesnek őszintének és hitelesnek kell lenniük, valamint szakmailag megalapozott gazdasági szociális programmal kell rendelkezniük.
2017. máj. 13. 16:10
4/19 anonim válasza:
3#
Én emléxem még egy pártra ami hasonlóan kezdte majd' 30 éve.
2017. máj. 13. 16:14
5/19 anonim válasza:
Itt látszik a liberálisok igazi arca és így a momentum támogatóinak is. Aki negatívan mer hozzájuk állni, azonnal lepontozással megtorolják, megbuktatok a teszten...
Álliberális hőzöngők csupán, akik nem tolerálják a más véleményt.:)
2017. máj. 13. 16:19
6/19 anonim válasza:
16:19: Egy általános iskolástól elvárható lenne, hogy értelmezzen egy egyszerű eldöntendő kérdést. Neked nem sikerült. A kérdés nem az volt, hogy mit remélsz, hanem hogy van-e esélyük rá.
2017. máj. 13. 16:27
7/19 anonim válasza:
#5 feltettek egy kérdést, amire objektív választ vár a kérdező, te erre meg tolod a reményeidet. Majd jössz a további sírásoddal.
Amúgy, ha holnap lennének a választások, szerintem még nem kerülnének be. Lehet sok embernek szimpatikusak, de az útjuk elején vannak, még nem látszik semmi se belőle.
2017. máj. 13. 16:28
8/19 anonim válasza:
7# Objektív választ az időjárásban is csak a helyzetképről lehet adni. Hogy mi lesz holnapután, azt minden csak nem objektív. 1 év van addig. Akármi lehet. Szerintem 2 hónappal választások előtt lehet már saccolgatni.
2017. máj. 13. 16:36
9/19 anonim válasza:
5#
"Majd jössz a további sírásoddal. "
A sírás jele ez ":'(", gyengébbek kedvéért. Én nem ezt tettem ki. Elfogadnám a kritikát olyantól, aki legalább két karaktert tud értelmezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!