Jól látom, hogy a fidesz szavazótábora így oszlik meg?
Most azokra gondolok,akik 2014-ben a Fideszre szavaztak.
1.2014-ben még a fideszre szavaztak,de mára kiábrándultak,csalódtak bennük.Másra fognak szavazni.
2.2014-ben a fideszre szavaztak,mára csalódtak bennük,de még mindig rájuk fognak szavazni,mert szerintük a "legkisebb rossz".
3.2014-ben a fideszre szavaztak,és 2054-ben is a fideszre szavaznának,meg 2114-ben is a fideszre szavaznának,ha élnének addig,mert fanatikus hívők.
4.A rendszer haszonélvezői,akik habár tudják,hogy a többségnek rossz,nekik jó,és nem érdekli őket a többség.
Szerintetek milyen arányban lehet a 4 csoport?
Ugye az első csoport már kiesett 2018-ra,de a maradék 3 csoport milyen arányban lehet?
Én magyar vagyok, csakis Magyarország érdekeit nézem, mikor szavazok.
Jelenleg az egyetlen párt ami a régi nagy magyarország kiszakadt régióival jó kapcsolatot ápol, az a fidesz kormány.
nagyon segíti a határon túli magyarokat.
a jobbik a közelébe sem érhetne.
Amúgy meg kórházrekonstrukció,rezsicsökkentés, adócsökkentés, áfacsökkentés,béremelkedés, jóléti programok, életpályamodellek, adójóváírási kedvezmények és még lehetne sorolni, amiért egy igazi magyarnak a fideszre kéne szavaznia.
Szóval ha 100 év múlva, akkor is csak a fidesz.
1. 20%
2. 60% - ők a bezzeg a Gyurcsány, meg bezzeg Soros szint.
3. 18%
4. 2%
olyan opció mért nincs, hogy tudják hogy a többségnek is jó? Szerintem eleve nem sok olyan ember van aki képes mások érdekei szerint szavazni, maximum nagyon öregek azt húzzák be amit a gyerekük mond, mert nekik már úgyis mindegy.
1. közvélemény kutatások szerint nőtt a támogatottságuk szóval ilyen kiábrándult nem szavazó nem sok lehet.
2. nem tudom
3. kb. 1 millió aki minden körülmények között rájuk szavazna.
4. nem tudom.
Bár gondolom hogy a maradék 1-1,2 millió szavazójuk többsége a 2-es és 4-es pontba esik. Bár ha ki lennél ábrándulva belőlük és látod hogy mennyivel vezetnek akkor miért mennél el szavazni?
Első:
" Jelenleg az egyetlen párt ami a régi nagy magyarország kiszakadt régióival jó kapcsolatot ápol" - Úgy érted külföldi szereplőként pénzel és civil szervezeteken keresztül akar befolyásolni? :D Azt hittem ilyet nem szabad.
Az adóterhek összességében nem látom, hogy csökkentek volna, a jóléti programok nem oda hatnak ahova kell, sem a rezsicsökkentés, a kórházak állapotát ne is említsük.
# 4/5 Időpont ma 22:41
Ott van. Ők a hármas csoport.
2-esnek köszi,hogy %-os megoszlásokat is írt.
Talán az utolsó 2%-ot kevésnek gondolom,van szerintem több is.
Jól látom, hogy a Gyakori kérdések tábora így oszlik meg?
1. 90% liberális
2. 10% konzervatív, nemzeti érzelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!