Előkerült azóta Gyurcsány Ferenc szakdolgozata?
Sok éve még nem találták sem a tanszéki példányt, sem a Ferencnek kiadott példányt.
Ha már egyszer megírta, annak meg kéne lennie, mindkét példánynak.
Kicsit fura lenne, ha azóta se kereste meg senki, mert nem ért rá, vagy egyéb.
20. Ezt kifejtenéd? Nem vagyok sajnos túl fiatal.
21. Nem pontos, hogy belenyugodtam, inkább csak van ezer más dolog és elfelejtődött számomra. De egyébként mit kéne csinálnom? Maximum saját blogomban leírhatom a véleményem Ferenc intelligenciájáról és arról, hogy alkalmatlan többek között arra, hogy nyilvánosan szerepeljen és felszólaljon, képtelen az emberekkel kommunikálni értelmesen, lekezelően nyilatkozik annak az országnak a lakosairól, akiknek az érdekeit kellene, hogy képviselje, tehát mindenféle vezető pozícióra is alkalmatlan. A nyilatkozatai alapján finoman szólva egy nem kedves, visszataszító ember, ami nem feltétlen lenne baj, de ezt nem tudja ellensúlyozni sem, mert más területen sem tudott kiemelkedőt alkotni. Nyilván voltak jó gondolatai és nyilatkozatai is, de kinek nem? Ettől még mint embert tisztelem, csak nagyon pályát tévesztett és felháborító, hogy ezt senkinek sem volt hatalma felülbírálni és visszaküldeni pl. a biológiai kutatócsoportba, ha már elvileg biosztanár végzettsége is van, ha jól tudom. (Tanárnak szintén alkalmatlan a megnyilvánulásai alapján.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!