Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Előkerült azóta Gyurcsány...

Előkerült azóta Gyurcsány Ferenc szakdolgozata?

Figyelt kérdés

Sok éve még nem találták sem a tanszéki példányt, sem a Ferencnek kiadott példányt.

Ha már egyszer megírta, annak meg kéne lennie, mindkét példánynak.

Kicsit fura lenne, ha azóta se kereste meg senki, mert nem ért rá, vagy egyéb.

2017. júl. 2. 10:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az már biztosan nem fog előkerülni, okkal tűntették el.

De ennek már nincs is jelentősége, nem a plágiumbotrány miatt feneklett meg Gyurcsány Ferenc politikai karrierje.

2017. júl. 2. 17:04
 12/22 Pro Patria ***** válasza:
11:09-es válaszoló, Schmitt eltűnt a politikából, Gyurcsány nem.
2017. júl. 2. 18:03
 13/22 Andizsuzsi ***** válasza:

"Schmitt eltűnt a politikából"

Nem rajta múlt. De azóta is kényelmesen éldegél a volt közt.elnöki életjáradékából. Közte és Gyurcsány közt az a különbség, hogy róla bebizonyosodott a plágium.

2017. júl. 2. 18:16
 14/22 Pro Patria ***** válasza:

Az nem érdekel, hogy eléldegél, a politikában nincs jelen, ezért nincs róla szó. Gyurcsány politikai közszereplő, ezért téma.

Másfelől: nem bizonyosodott be, és nem is fog már soha. Az a szakdolgozat soha nem fog előkerülni.

Ez számomra nem csökkenti, hanem inkább növeli az egésznek erkölcsi terhét. Nem?

2017. júl. 2. 18:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mi az, hogy "Ha már egyszer megírta"?

Nem egyértelmű számodra, hogy egyetlen betűt sem írt belőle?

KISZ-titkár volt, sőt, a KISZ Pécsi Városi Bizottságának titkára, majd a KISZ Központi Bizottság Egyetemi és Főiskolai Tanácsának elnöke.

Milyen szakdolgozatot kellett neki szerinted leadni?

Ha le is kellett, valaki megcsinálta neki.

Az egyetem persze nem találja, hisz azt is könnyen el tudta intézni, hogy tüntessék el.

10 millió becsületes magyar ember pedig ebbe belenyugszik, minden rendben van, ülünk tovább a kényelmes fotelunkban.

jún. 20. 21:30
 16/22 A kérdező kommentje:

15. "10 millió becsületes magyar ember pedig ebbe belenyugszik" Feltételezted, hogy én nem nyugodtam bele a dologba, 2017 óta?

Már nem is emlékszem, miért volt ez a kérdés valamikor érdekes. Az rémlik, hogy Orbán mindenki számára elérhetővé tette a saját szakdogáját, hiszen nem áll az semmiből. Ennyivel Ferenci is elérhetővé tehette volna, hiszen mi van abban? Én is feltölthetném a sajátomat a weboldalamra, mint magánember, mert miért ne? Nem szégyen az. Igaz, én egyébként is teszek fel a weboldalamra hasonló írásokat, mint a szakdolgozatom volt, csak nyilván kisebb terjedelemben.

Lehet, csak én működöm fordítva, de ha valaki (mondjuk nem itt a fórumon a névtelen emberek) érdeklődne a szakdolgozatom felől, nagyon szívesen elmondanám neki, miről szólt, miért azt a témát választottam, miért érdekes számomra, vagy akár meg is mutatnám neki. Hogy Ferenc nem így teszi, ez számomra furcsa. Ezért ezentúl Furcsány Ferencnek fogom nevezni.

Nyilván a szexuális életemről és magánéletemről nem tárulkozom fel a világ előtt akkor sem, ha kérdezik, de a szakterületemmel kapcsolatban nem tudom, mi titkolni való lenne.

Tényleg nem tudom már ennyi évre visszamenőleg, miért volt valamikor érdekes, fontos, mi van Ferenc dolgozatával, mi miatt merült fel egyáltalán. Nyilván ahhoz, hogy valaki betölthessen bizonyos munkakört, kell bizonyos előképzettség is, és ha közben az előképzettséghez kapcsolódó irata nincs meg, akkor az jogosan kérdőjelezi meg az előképzettségét. Nem tudom, a diplomája megvan-e. Én a szakdolgozataimat és a diplomáimat is a szekrényben őrzöm, rejtély, hogy valaki miért nem tud rá vigyázni.

Számomra ami még probléma, hogy Ferenc intelligenciája rendkívül alacsony, ha megnézzük a nyilatkozatainak a stílusát. Odaállít a riporter, ő meg ilyen kb. ingyom-bingyom mi van haver stílusban beszél, ez teljesen elfogadhatatlan egy politikustól. Nem mondom, hogy nincsenek jó gondolatai, de több szempontból is értékelhetetlen, színvonaltalan, ahogy megnyilvánul. Még ha Magyarország teljesen felvirágzott volna az ő időszaka alatt, elnézném neki ezt, de sajnos nem ez történt. Szerencsére a DK sincs sehol, kb. ezt a helyet érdemli, de még ezt sem. Nem kell a retorika nagymesterének lenni, de hogy ennyire nincs önkritikája, ez fájdalmas. Az is fájdalmas, hogy az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után döngette a mellét, hogy ő a valaki, és mindenki a jelentéktelen 1%-ba tartozik, akik tüntetnek. Semmi érzéke nem volt ezt se normálisan kezelni, egy normális nyilatkozata nem volt, csak a lakosság lekezelését hallhattuk tőle. Nyilván ebbe hosszasan bele lehetne menni, hogy nem jóindulattal szivárogtatták ki az őszödi beszédet valakik, ettől függetlenül is lehetett volna egy kis önkritikával vagy normálisan, intelligens ember módjára reagálni erre.

Ezentúl ha valami kevés, nem azt kéne mondani, hogy kevés, mint mackósajtban a brummogás, hanem kevés, mint Ferenc önkritikája, vagy mint szekrényében a szakdolgozat.

jún. 21. 18:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy csak "furcsának" tartod, mint oly sokan szintén. És még megannyi más csalást, amit ennek a cigány országnak a vezetői követtek el
jún. 21. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy miért volt akkor érdekes, ennek azóta is folyamatosan érdekesnek kellene lenni, és jól megbüntetni azokat akik felelősek érte.

Ez nem aktuálpolitika

jún. 21. 21:45
 19/22 anonim ***** válasza:
De sajnos buta a magyar nép, szépen megbocsát minden politikusnak mindent, inkább bemegy a szavazófülkébe, és ugyanúgy szavaz rájuk meg az utódjaikra mint annak előtte. És így élnek még sok ezer évig
jún. 21. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos amit az utolsó nagy bekezdésedben írsz, ebből is látszik hogy nagyon fiatal lehetsz még mindig.
jún. 21. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!