Szerintetek újraválasztják Tarlós Istvánt Budapest főpolgármesterévé (feltéve, ha indulni fog)?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 20:14
1/5 Dzseri válasza:
az én szavazatomra ne számítson. ;-)
Messze van még 2019. addig még lesz egy parlamenti választás is, nagyon sok minden fog addig történi.
Ha holnap lennének a választások szerintem újraválasztanák.
2/5 anonim válasza:
Tarlós elindult a "Demszky mindenért a felelős szöveggel még anno 2010-ben, majd jött a "nekem a legfontosabb Bp ezért még a Fidesznek és Orbánnak is nekimegyek" éra, majd most jelenleg "én nem tehetek semmiről, mosom kezem" korszakát éli, uh valószínütlennek tartom, hogy elinduljon vagy ha meg is teszi, akkor nyerjen.
5/5 anonim válasza:
Én is remélem hogy nyerni fog. Abban speciel igaza van, hogy Demszky a felelős azért, hogy a fővárosban ennyi minden tönkrement, az SZDSZ jó hosszú időn keresztül megmutatta, hogy a libbant pronyók csak rombolni tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!