Ak0sgfx kérdése:
A Budapesti Közlekedési Központot (BKK) Tarlós István találta ki?
Figyelt kérdés
A BKV után jött a BKK, ami csak Budapesten van. Én Budapest első kerületében élek, és én szoktam utazni buszokon és villamosokon. Tarlós István találta ki a BKK-t ?#BKV #Magyarország #Budapest #busz #kerület #villamos #szervezet #Tarlós István #Budapesti Közlekedési Központ #Magyar szervezet
2015. máj. 21. 14:01
1/2 anonim válasza:
Nem, Vitézy találta ki. A BKK egy cég, egy vállalat, mint a sarki közért, csak ez nagyobb és közfeladatot lát el.
2/2 anonim válasza:
és a BKV után nem jött BKK sem. A BKK, ahogy az első is mondja, egy közfeladatot ellátó cég, tulajdonképpen ide tartozik a közösségi közlekedés mellett Budapest többi közlekedési ágazatának szervezése is. A BKV pedig egy szolgáltató, aki néhány másik céggel közösen ellátja a BKK által támasztott közösségi közlekedési feladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!