Fideszesek ti hogyan viszonyultok az orbáni "félázsiai" jelzőhöz?
ma 00:49
Továbbra sem érthető miért lenne az én kérdésem provokáció, csak azért mert a fideszesekhez intézem??? Hisz ők azok akiknek a véleményére kíváncsi lehetsz, mivel az övéket nem hallottuk sosem, láthatod most is eléggé zárkóznak el a kérdés elől valamiért.
kedves kérdező persze hogy elzárkóznak
a tényeket nem szeretik csak a demagóg dumákat "az ország jobban teljesít"
érdemi választ ne várj egy fidesznyiktól, csak amit a viktátor a szájukba rág
https://www.youtube.com/watch?v=tbbq2K3rO84
ezt hogy magyarázzák ki szerinted? sehogy
Szerintem meg ez a provokáció ugyanaz mint mikor például a libsi sajtó "provokál". Ott sem az a bajuk a fideszeseknek, hogy az orbán kormány a tao pénzekkel játszva milliárdokkal lopja meg Magyarországot és a magyarokat, hanem az a baj, hogy ezt az index.hu megírja.
Most sem OV a provokátor aki ezt az egész félázsiai dolgot előadja, hanem te aki erről OV híveit, vagyis a fideszeseket meg mered kérdezni, tetszik érteni? Neeeeem? Hát nem csodálom :DD
Amúgy az ázsiai származás hülyeség, akkor e logika mentén nem inkább vagyunk afrikaiak?
Kérdező!
"Szerintem úgy érti hogy a kérdésed maga provokáció, úgy kérdezni hogy "Fideszesek ti hogyan viszonyultok az orbáni "félázsiai" jelzőhöz?""
Így értettem. És azért provokáció, mert a te érved mellett nem hozol fel indokot (mert nem tudsz?), hallgatsz, mit bizonyos a fűben.
"Amugy tudhatnád hogy ázsiából indultak az őseink ha picit odafigyeltél volna az iskolában"
Nem fog erre sem reagálni a kérdező, mert nem tudja megcáfolni. Csak feltett egy kérdést, éppen amiről olvasott, bedobta provokációs jelleggel egy csontnak.
"És azért provokáció, mert a te érved mellett nem hozol fel indokot (mert nem tudsz?), hallgatsz, mit bizonyos a fűben."
???
Milyen érvem van ami mellett indokot kellene felhoznom? Én semmit nem érveltem, nem inkább valaki más hsz-ére utalsz? Érthetetlen amit mondasz.
Rám akarod erőszakolni kézzel lábbal ezt a provokáció dolgot, csak nem tudod alátámasztani miért engem tartasz a provokátornak. Inkább mondd el mi nyomja a lelked a dologgal kapcsolatban, gondolom sért téged a félázsiai származék megnevezés. De én nem nevezteklek így.
ma 08:47
Úgy tűnik, hogy a rossz hír hozója a bűnös a szemükben, aki most én vagyok mert megkérdezem mennyiben értenek egyet, ha egyetértenek egyáltalán Orbán magyarokat jellemző szavaival? Érdekes.
Erika; 100-as mintát és pont Budapestről felhozni, szerinted hiteles, valós eredményt ad?
Másrészt OV nem cigány, ha számít.
"Másrészt OV nem cigány, ha számít."
ov nem cigány? én meg 2 méteresen kék szemmel szőkésbarna hajjal nem sváb vagyok hanem afrikai benszülött
orbán egy ősi magyar név hát nem tudtad? 4 orbán családot ismerek az egyik feketébb mint a másik de tudom ők is a napon sültek le
lerí róla hogy cigány amivel alapból nem is lenne gond ha nem tagadná és ha nem úgy lopna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!