Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek ti hogyan viszonyul...

Fideszesek ti hogyan viszonyultok az orbáni "félázsiai" jelzőhöz?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mennyiben tudtok azonosulni Orbán Viktor magyar emberekről szóló jellemzésének, vagyis félázsiainak tekintitek e magatokat?
2017. jún. 27. 20:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ma 00:49

Továbbra sem érthető miért lenne az én kérdésem provokáció, csak azért mert a fideszesekhez intézem??? Hisz ők azok akiknek a véleményére kíváncsi lehetsz, mivel az övéket nem hallottuk sosem, láthatod most is eléggé zárkóznak el a kérdés elől valamiért.

2017. jún. 28. 07:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező persze hogy elzárkóznak

a tényeket nem szeretik csak a demagóg dumákat "az ország jobban teljesít"

érdemi választ ne várj egy fidesznyiktól, csak amit a viktátor a szájukba rág

https://www.youtube.com/watch?v=tbbq2K3rO84

ezt hogy magyarázzák ki szerinted? sehogy

2017. jún. 28. 08:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ez a provokáció ugyanaz mint mikor például a libsi sajtó "provokál". Ott sem az a bajuk a fideszeseknek, hogy az orbán kormány a tao pénzekkel játszva milliárdokkal lopja meg Magyarországot és a magyarokat, hanem az a baj, hogy ezt az index.hu megírja.

Most sem OV a provokátor aki ezt az egész félázsiai dolgot előadja, hanem te aki erről OV híveit, vagyis a fideszeseket meg mered kérdezni, tetszik érteni? Neeeeem? Hát nem csodálom :DD

Amúgy az ázsiai származás hülyeség, akkor e logika mentén nem inkább vagyunk afrikaiak?

2017. jún. 28. 08:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

"Szerintem úgy érti hogy a kérdésed maga provokáció, úgy kérdezni hogy "Fideszesek ti hogyan viszonyultok az orbáni "félázsiai" jelzőhöz?""

Így értettem. És azért provokáció, mert a te érved mellett nem hozol fel indokot (mert nem tudsz?), hallgatsz, mit bizonyos a fűben.

"Amugy tudhatnád hogy ázsiából indultak az őseink ha picit odafigyeltél volna az iskolában"

Nem fog erre sem reagálni a kérdező, mert nem tudja megcáfolni. Csak feltett egy kérdést, éppen amiről olvasott, bedobta provokációs jelleggel egy csontnak.

2017. jún. 28. 10:39
 15/19 A kérdező kommentje:

"És azért provokáció, mert a te érved mellett nem hozol fel indokot (mert nem tudsz?), hallgatsz, mit bizonyos a fűben."

???

Milyen érvem van ami mellett indokot kellene felhoznom? Én semmit nem érveltem, nem inkább valaki más hsz-ére utalsz? Érthetetlen amit mondasz.

Rám akarod erőszakolni kézzel lábbal ezt a provokáció dolgot, csak nem tudod alátámasztani miért engem tartasz a provokátornak. Inkább mondd el mi nyomja a lelked a dologgal kapcsolatban, gondolom sért téged a félázsiai származék megnevezés. De én nem nevezteklek így.

2017. jún. 28. 15:02
 16/19 A kérdező kommentje:

ma 08:47

Úgy tűnik, hogy a rossz hír hozója a bűnös a szemükben, aki most én vagyok mert megkérdezem mennyiben értenek egyet, ha egyetértenek egyáltalán Orbán magyarokat jellemző szavaival? Érdekes.

2017. jún. 28. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Erika; 100-as mintát és pont Budapestről felhozni, szerinted hiteles, valós eredményt ad?

Másrészt OV nem cigány, ha számít.

2017. jún. 29. 01:18
 18/19 anonim ***** válasza:

"Másrészt OV nem cigány, ha számít."

ov nem cigány? én meg 2 méteresen kék szemmel szőkésbarna hajjal nem sváb vagyok hanem afrikai benszülött

orbán egy ősi magyar név hát nem tudtad? 4 orbán családot ismerek az egyik feketébb mint a másik de tudom ők is a napon sültek le

lerí róla hogy cigány amivel alapból nem is lenne gond ha nem tagadná és ha nem úgy lopna

2017. jún. 29. 01:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Hagyjátok békén Orbánt! Nincs szégyenkezni valója, max az, hogyha bűnt követ el. Ami nem merül ki a lopáson. Amit nem gondolnék, hogy elkövetne. Könnyű szidni valakit, aki ellen van egy több pártból álló ellenzék, és sok ember, akik nem látnak bele az állami dolgokba. Nincs szégyenkezni valója senkinek származása miatt! A viselkedése miatt van szégyenkezni valója az embernek. Vagy nem tudjátok, hogy máson nem lehet változtatni, csak a viselkedésen? Azzal kell csatát nyernie az országnak, akik élnek benne. Ne szidjátok, inkább ösztönözzétek jóra őket, mutassatok utat. Ugyanígy ösztönözze a kormány a népet és a nép a kormányt. Hiszen egymásra vannak utalva.
2017. jún. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!