Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Mit szóltok...

Fidesz szavazók! Mit szóltok hozzá hogy a megszavazott pátotok a héten tiporta már megint semmibe a törvényeket?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra a törvényellenes húzásra gondolok hogy a 2/3 os szavazati többségű javaslatot lecsalták szokásuk szerint.
2017. jún. 24. 11:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Hogy egy (immár) klasszikust idézzek: Tetszettek volna forradalmat csinálni.:D Ja, hogy 7 éve nem jön össze az istennek se, bármennyi pénz és energia megy a projektre? Hát, akkor talán bele kéne nyugodni, hogy a demokrácia alapja a népakarat.:-)
2017. jún. 24. 11:48
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
1# azért nem eszik olyan szőrösen az egeret. :-) Emlékezz: 1981-től tudta a legtöbb ember, hogy a rendszernek vége van, és lesz alternatíva is csak ki kell várni. 85-től meg mindenki tudta. Na meg ma is mindenki tudja, hogy Orbán Viktor kormányának vége. És minél jobban alázza meg a népet, annál közelebb lesz mozgalom, ami leváltja. Nem kell most se forradalom. :-) De a klasszikust szerettem.
2017. jún. 24. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Ja amugy 2 millió ember a 10-ből a népakarat?
2017. jún. 24. 11:55
 4/16 anonim ***** válasza:
14%
Így is kell csinálni.
2017. jún. 24. 12:10
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Mit szólnának? Te komolyan feltételezed, hogy ők ezeken a dolgokon elgondolkoznak???
2017. jún. 24. 13:10
 6/16 anonim ***** válasza:
19%

"Ja amugy 2 millió ember a 10-ből a népakarat?"

Csillagom, a szavazástól távolmaradás is döntés. Egyébként a francia nép hány százaléka is csinált abszolút többséget Macronnak?:-)

2017. jún. 24. 13:19
 7/16 Andizsuzsi ***** válasza:
70%

"a szavazástól távolmaradás is döntés."

A szavazáson megjelentek többsége nem akarta a Fideszt. A frakció tagjai gondolom hánynak reggelente, amikor tükörbe néznek.

2017. jún. 24. 14:07
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Na figyu csillagom, ha már becézgetjük egymást:)

Macron megválasztása és a párta megválasztása közt látható egy politikus és egy párt népszerűsége.

De objektíve: A leadott szavaztok arányában kapta a többséget. Annyi százalékot amennyien rá szavaztak a leadottból. Na most: itt 40%-ot kapott a kormánypárt, a többiek együtt meg 60-at. Ennek ellenére mégis Orbánék kapták az országgyűlés 60%-át. érzed a különbséget?

2017. jún. 24. 15:03
 9/16 anonim ***** válasza:
27%

" Na most: itt 40%-ot kapott a kormánypárt, a többiek együtt meg 60-at. Ennek ellenére mégis Orbánék kapták az országgyűlés 60%-át. érzed a különbséget?"

Na most: A francia nemzetgyűlésben a Macron-féle pártszövetség a szavazatok 32%-ával nyerte meg a mandátumok 70%-át. Ha úgy tetszik, a többiek együttesen kaptak 68%-nyi szavazatot a leadottból. Ezzel együtt a magyar választási rendszer igazságtalan (ugyi?:D), a franciáké meg maga a demokrácia csúcsa. Érzed a különbséget, kiscsillag, vagy le is rajzoljam neked?:D

2017. jún. 24. 15:16
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

Rajzold, kíváncsi leszek mi lesz ebből. :-) De jól esik a becézgetés.;-) De akkor leírom egyszerűsítve hogy érthető legyen. Tehát: Kezdetben teremté az Úr... ugorjunk egy évet....

Hol mondtam hogy a demokrácia csúcsa a francia választási rendszer? Sehol. Amugy az eredményt se tudom úgyhogy vak vagyok te meg világtalan, de ha így van ugyanúgy aránytalanul kompenzálja a választási rendszer a győztes pártot, hol a gond? Szerintem sehol. Azt mondtam hogy Macron megszavazása, és a párt megszavazáshoz elment szavazatra jogosultak arányát ismerem, és azokban látszik egy párt és egy politikus népszerűsége.

2017. jún. 24. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!