Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják (irigylik)...

Miért utálják (irigylik) sokan Vajna Timit?

Figyelt kérdés

Emberileg mindenki egyéni megítélése,hogy mennyire tud azonosulni azzal az életúttal,amit ő választott.

De végül is,mások előtt is ott a lehetőség gazdag férjet fogni.

És nem biztos,hogy olyan egyszerű neki,mint sokan képzelik.

2017. jún. 23. 01:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

#18 mindjart gondolhattam volna.

#19 neked meg javaslom hogy bujj vissza abba a lyukba ahonnan jottel, ezzel az alpari stilusoddal. Nem szemelyeskedtem, de akkor megteszem. Ja hogy nem szabad kedvelni valakit, csak azt akit te is kedvelsz. Fellógatnám az ilyen begyepesedett embereket. Kész kötelet? Hozok egyet ha szeretned. Na tessék, egy kis lógatás neked is jár.

2017. jún. 24. 08:58
 22/24 A kérdező kommentje:

Szerintem az utálat és az irigység között elég vékony a határvonal.

Azért szerintem sokan szeretnének úgy élni,mint ő.

2017. jún. 24. 15:02
 23/24 anonim válasza:
49%
Remélem nincs igazad, kérdező. Ha igen, akkor nagyon szomorú világban élünk.
2017. jún. 25. 22:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, tehát akkor nyilván a Nemzeti Viktátort is irigyeli mindenki, mert ők is szeretnének passzióból milliárdokat sikkasztani és tönkretenni országokat, valamint ötszázezer fős testőrgárda kísérettel szarni menni, mert sosem tudhatja, mikor röpít valaki golyót a fejébe...
2017. jún. 25. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!