Miért "temetik" sokan a foci válogatottunkat?
Mert ha a fiatal játékosok ilyen sz.rok, akkor a magyar futballnak nincs jövője.
Amíg nem lesz normális utánpótlás, addig fölösleges VB kijutásban reménykedni.
Egyébként az idei VB kijutásra már rég nincs esély.
Mert eddig soha, egy bajnokságban nem tudott helytállni - EB-n se, nemhogy VB-n - de a pénzt azt azért pumpálni kell bele, és építeni kell a stadionokat, ha kell, kórházak bezárása árán is, mert hátha félezer vaciúj stadiontól majd hirtelen világszínvonalú profi focistáink lesznek.
Olyan, mintha megtankolnál egy Trabantot a létező legnagyobb oktánszámú benzinnel, aztán elvárnád, hogy Ferrári legyen belőle...
"Ősszel a lettek és a portugálok elleni tétmeccsekre remélhetőleg visszaállítják a régi keretet és újra hasonlóan fogunk játszani mint az EB-n és szerintem a VB-re is kijutunk."
Portugáliának egyetlen győzelem szükséges ahhoz, hogy biztosan ne előzhessük be őket. Az szerintem simán meg lesz nekik.
"Viszont a régi kerettel tavaly késő ősszel 4-0-ra vertük őket. Szerintem Storck úr is belátta, mondta is, hogy nem lett volna szabad még erre az 1 meccsre sem berakni és kipróbálni az új fiatalokat. "
Heten voltak ott a kezdőben mind a két Andorra elleni meccsen és meg egy játékos, aki akkor csere volt, most kezdő. Nem tudom, hogy milyen régi keretről beszélsz.
Talán tartani kellene egy szintet nem?
Ez a magyar foci egy nagy hullámvölgy!
Egyik évben elverjük az osztrákokat a következőben meg kikapounk egy jelentéktelen mini államtól?!
Ez egy kicsit groteszk nem?
Meg mit keresnek ezek az új fiatalok a magyar válogatottban ha ilyen gyengén szerepelnek...?Ez itt a nagy kérdés!
Ennyi erővel minden szerencsétlent be lehetne tenni csak nem kell őket pályára küldeni!
"Így végiggondolva Andorra ellen nem az a csapat veszített aki az EB-n szépen szerepelt, hanem ez egy próbameccs volt amiben kipróbálták az új fiatalokat ezért is kaptunk ki. "
Akkor ez most azt jelenti, hogy az magyar fiatal focistáink az spanyol ötödosztály szintjén vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!