Nem utálom, csak haragszom rá, mert úgy gondolom ő az általam jónak tartott értékrend teljes ellentéte. A hírnevét nem használja semmire. Kivéve arra, hogy mégtöbb pénzt csináljon belőle. Nem mondom butának, mert ahhoz, hogy hogyan kapaszkodjon fel egy kényelmes életért van esze. Viszont epátiája és a világhoz való hozzáállása meglehetősen...szar. Sokan követik, köztük fiatal lányok és a nyilvánvaló tényt (hogy a családja is az ő pasasából él) normálisnak és elfogadottnak veszik. Azt, hogy van hangja és a keze messze elér arra is használhatná, hogy arra tanítsa a nőket, hogy legyenek nők és tegyük fel (nem tudom hogy volt) arra, hogy hogyan álljanak fel egy olyan kapcsolatból ahol a férfi bántotta őket. Ehelyett csak azt érzem, hogy ha Damu Roland helyében lettem volna én is megcsaptan volna
2017. jún. 23. 09:06
13/24 anonim válasza:
Igen, mások előtt is ott a lehetőség gazdag férjet fogni és vannak is ilyen "példák", de azért ehhez "gyomor" kell.
2017. jún. 23. 11:29
14/24 anonim válasza:
Én nagyon csípem Timit, őt magát és a stílusát, na meg persze az életstílusát is :)
21/L
2017. jún. 23. 18:20
15/24 anonim válasza:
Én tökre irigylem. Ejj de szeretnék minden nap egy csoffadt öregember ráncos himbilimbijén pörögni!
(szarkazmus riadó!)
2017. jún. 23. 22:01
16/24 anonim válasza:
CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK ÉS ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOM ALÁBBI SOROKAT !!!
képzeld hogy egy pocakos ősz nagypapa mellett kelsz fel mikor egész éjjel horkolt és azt mondja neked a táskás szemei alól, "dzslyó gerrilt tájmea"
2017. jún. 23. 22:07
17/24 anonim válasza:
#14 vagyok, miért pontoztok le? A kérdésre válaszoltam, nem pedig mondjuk összegképletekről kérdeztem vagy recepteket osztottam meg. Ha neked nem tetszik ne nézd, nem kéri hogy les és fröcsögj róla. Nekem is vannak olyan emberek akik nem tetszenek ezért nem foglalkozom velük. Huuhh nagy dolog mi? :)
2017. jún. 23. 22:08
18/24 anonim válasza:
17, azért pontoztak le,mert feltételezem nekik van egy étekrendjük,aminek Timi abszolút nem felel meg és nyilván egyrészt a válaszod nekik nem szimpi,másrészt lehet hogy mellé téged is "buta" fiatal plázacicának tartanak.
De ez csak egy tipp.
Egyébként itt a pontozást "lájkolásra"használják.
Ezzel nem kell foglalkozni,főleg politika kategóriában..
2017. jún. 23. 22:15
19/24 anonim válasza:
Azért pontozunk le, kedves önkéntes ribizli, mert Timikét mi tartjuk ki történetesen az adóforintjainkból. Ha neked is tetszik, és te is szeretnél az állam csecsén lógni, akkor javaslom neked az akasztófát, ami majdnem ugyanaz.
2017. jún. 23. 22:24
20/24 anonim válasza:
Szerintem te kevered az utálattal amit amúgy "irigységnek" vélsz. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!