Az országgyűlés miért nem regulázza valahogy az ingatlanpiacot?
Vagy nem kene?
En 22 eves egyetemista srac vagyok, teljes munkaidoben dolgozom suli mellett, de a kezdo netto 210 ezres fizetesemmel nem tudom egy normalis alberetet kivenni...egyszeruen hihetetlen, mar azon gondolkozom, hogy kikoltozom csepelre.
Az ingatlanok:
*nem korszeruek
*iszonyat dragam, nincsen az ar es az ertek normalis kapcsolatban egymassal
*luxus lakasnak azokat a lakasokat szoktak hirdetni, amik fel vannak ujitva.
Valakinek esetleg van valamilyen otlete?
BUDAPESTrol van szo termeszetesen
Nem fejted ki mi lenne a számodra megfelelő szabályozás.
Korszerűség:
Tiltsák meg tulajdonosoknak, hogy ingatlanjaik hasznát szedjék, csak mert nem korszerű az ingatlan. Tulajdon, szabadon rendelkezik vele.
Drága:
Legyen hatósági áras? Magántulajdon. Én mondom meg mennyit kérek, a piac meg, hogy mennyit kapok. Ha nem tetszik árat kell változtatnom.
Gáz hirdetések?
Ha szabálysértés lenne pontatlan hirdetést feladni, az jól hozna a konyhára. Hirdetést feladni eleve csak tulaj a tullap birtokában és közvetítő aki bejegyzett és van működési engedélye tehetné. Nagyot tisztulna a kép.
Albérlettámogatás helyett, vagy mellett kellene főleg Pesten egy állami bérlakás program. Alkalmazottként bérelhetnél igen méltányos áron. Állam Bá ingen kedvező áron tudna építeni és még meg is térülne a beruházás 15-20 év alatt. Havi 45-ből meg lenne, de nyilván nem lesz.
Jelenleg politikusnak kell lenned, akkor ... lsd. híradóban.
Hat azert en nem azt mondtam, hogy maximalizaljak az ingatlanpiac arait, mert egyertelmuen az nem lenne jo. Mondjuk nem is tudom, hogyan lehetne ezt szabalyozni, azert is van a komment reszben a kerdesem, hogy "vagy nem kene?"
Az arakkal nem is a baj, hogy magasak, hanem hogy az ertekukhoz kepest azok. 120e forintert nem egy felujitott, normalis vezetekekkel rendelkezo lakast kapsz, hanem teljesen korszerutlen lakasokat. Pont ezt emeltem ki a kerdesben is, hogy a facebook-os csoportokban azokat a lakasokat szoktak luxuskent hirdetni, ami fel van ujitva normalisan..most tenyleg az a luxus, normalisak a futotestek es nem konvektor van???
Az kéne még csak !
Két napon belül bombázná az országot NATO, hogy a kormány beleavatkozik a szent piac ügyeibe !!!!
1.) Azért, mert ez az egész ország (mely mindig más népekből ingyenélt) szégyenfoltja Európána, az is marad.
2.) A kormány nagyszerű programja CSOK, babasz.ró hitel még jobban kitömi az ingyenélő, áfa-csaló vállalkozó férgeket, akik nem is adóznak (mondjuk Magyarországon sosem adóztak a gazdagok).
3.) Ha jól tudom, Németországban kitaláltak erre egy rendszert, ami működik is, nálunk ez természetesen soha sem fog. Inkább majd felvásárolják a kínai, orosz barátaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!