Hogyan reagálna a köztudat, az emberek, ha hirtelen meghalna az eddigi leggyűlöltebb kormány feje?
nyilván gondolom Ő nincs Ilyen Állapotban, de kíváncsi vagyok hogy reagálna a tömeg? Nem arra gondolok hogy nagy hirtelen relativizálná a közvélemény, mielőtt ez jönne. Csak kíváncsiság, merőben elméleti feltevés.
"hirtelen meghalna az eddigi leggyűlöltebb kormány feje"
megünnepelnék orbán halálát ez nem vitás
csak nem értem mért a nagyorrút linkelted amikor az rég lecsengett a mostanit jobban utálják már nem azért hogy a ferikét szeressük de a viktátort sokkal jobban utálják
A kérdező kérdése és megnyilvánulásai minden jó ízlés határait átlépték! Néhány hasonló szinten levő válaszoló ezt még tovább is tudta fokozni...
El kéne talán gondolkodni, hogy mi fér bele a kultúrált véleménykifejtésbe, pöcegödör szintre talán nem kellene süllyeszteni ezt az oldalt. Bocs, de ez sok volt. Én jelentettem.
A sok fideszes semmihez nem ért, csak Gyurcsányozik, meg lenullázza azokat, akik teljes szívükből utálják Viktort, ráadásul OKKAL!!!Ja, és drága 54%-os okoska, miből gondolod, hogy én DK-s lennék?
Rám van írva valahol, vagy te mégis, hogy gondolod ezt?
Attól, hogy rühellem ezt a pszichopata Orbánt, se nem "ballibsi", se nem "sorosista gyurcsányista", se nem "DK-s" nem vagyok, se nem "migránspátyolgató terrorista befogadó" semmi!
jaj 14 es nyugi van
fideszesek, van aki a fűrert imádja meg a hazaárulók
nem szoktad még meg a 2 bites fideszagyat?
nem véletlen szavaztak a fideszre
ha lenne eszük nem így cselekednének
rohadt viktátort nem lehet utálni mert ha igen akkor "aki nem velünk van az ellenünk"
Azért az is tehetség,hogy valaki 30 fokban kap tüdőgyulladást...
Egyébként nem lenne semmi extra...
A probléma az,hogy itt nem egy ember a rossz,hanem az egész bagázs...
Meghal Orbán,akkor is Marad egy rakat sáros ember,és ott lesz ugyanúgy Habony,Kósa,Harrach,Rogán,Balogh,Németh Szilárd,Hoffman...
Semmi nem változna,csak más pofáját lesnénk a nemzeti ünnepeknek nevezett politikai csatatéren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!