Hogyan reagálna a köztudat, az emberek, ha hirtelen meghalna az eddigi leggyűlöltebb kormány feje?
nyilván gondolom Ő nincs Ilyen Állapotban, de kíváncsi vagyok hogy reagálna a tömeg? Nem arra gondolok hogy nagy hirtelen relativizálná a közvélemény, mielőtt ez jönne. Csak kíváncsiság, merőben elméleti feltevés.
Lenne ilyen dal?
https://www.youtube.com/watch?v=r0TuXLrvyE4
Meg ennek a halálánál ünnepeltek az utcán. Lenne? Szerintetek.
"Feloszlana a DK nevű szekta"
Magyarázd már el nekem, miért "szekta" a DK?
"mások ellen uszító párt"
Hazudsz!
Mit csinál akkor a Fidesz, ki ellen uszít?
Brüsszel, az ellenzék ellen, Soros ellen, mindenki ellen, a liberálisok ellen is!
"Magyarázd már el nekem, miért "szekta" a DK?"
Ha ezt magyarázni kell, akkor minden bizonnyal Te is tag vagy. De tudod mit, teszek egy próbált: a Dk egy alacsony támogatottságú párt, amely Gyurcsány Ferenc személye köré épült. A tagok dicsőítik, majdnemhogy istenítik Ferenc Mestert, tök mindegy, hogy mi mond, mit tesz, bőszen bólogatnak rá. Mesterükért még arra is képesek, hogy utcára vonuljanak és mindenféle konfliktusba keveredjenek.
Majdnem olyanok vagytok, mint az eltökélt, agymosott fidesz szavazók. Viszont a fidesz nem csak szektatagokból áll, mert van egy igen nagy réteg az országban, aki pusztán érdekből rájuk szavaz (nem a mutyis kishaverokra gondoltam, hanem átlag magyar polgárokra, akik úgy látják, hogy a jelenlegi kínálatból a fidesz a kisebbik rossz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!