Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Devizahitelesek elégedettek...

Devizahitelesek elégedettek vagytok? 285is lehet az euró. Azt hiszem jól megtámogattak benneteket.

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%

aki aláírta, tisztában volt, hogy ez mivel jár, aki nem annak annyi esze van és megérdemli.

Nekem volt annyi eszem, hogy nem deviza hitelt vettem fel, mert baromságnak tartottam...

"Aki hülye, halljon meg"

2010. máj. 19. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

nekem CHF hitelem van. lakáshitel 25 évre. amikor felvettem (2006) kb. úgy nézett ki, hogy 1 millió forint havi törlesztője CHF esetén 6-7e forint, euro esetén 7-8e forint, forint esetén 10e alatt nem volt.

nem csak most, de amikor a mélyponton volt a forint, akkor sem érte el a havi törlesztőm azt az értéket, amibe forint alapon került volna.

ezek tények. meg az is tény, hogy a CIB nem pakkolta bele a devizahitelek törlesztésébe a céges bulik költségét is, mint egyes pénzintézetek. nekem csak az árfolyammal változott a törlesztő részletem. ez pedig bőven számítható, tervezhető kockázat.

2010. máj. 19. 12:38
 13/14 anonim válasza:

12:19

Előbb tanulj meg írni és csak utána írj ide!! Ha nem tudsz helyesen írni ne írj!! Írtad, hogy "Aki hülye, halljon meg"

2 l-el haljon meg?:) Most mit akartál írni, hogy halljon? Hallja meg, amit írsz vagy mi?:D De sok idiót@ van ebben az országban:((

2010. júl. 9. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Az durva, hogy felnőtt ember nem tudja mi a különbség a hall és a meghal ige között.
2010. szept. 2. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!