Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbben miért Brüsszelt...

A legtöbben miért Brüsszelt hibáztatják, a bevándorlóbarátság miatt, amikor igazából a nyugat-európai országok a hibásak?

Figyelt kérdés

A fő probléma nem Brüsszellel van,hanem a nyugat-európai országokkal,ahol nagyon erős a liberális, bevándorlóbarát lobbi.

Részben az elzüllés miatt követnek ilyen eszmerendszert részben érdektelenségből, úgy vannak vele,hogy ameddig megvan a havi 2600 euró meg lehet 3 évente új autót venni,őket nem érdekli.

Brüsszellel az a baj,hogy a francia,német,olasz érdekérvényesítés jóval hatékonyabb, mint mondjuk a lengyel vagy a magyar.

Az előbbi országoknak mind bevándorlóbarát kormánya,politikai elitje,berendezkedése van és sajnálatos módon ez visszaköszön Brüsszelben is.

2017. jún. 17. 15:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%

15!!!

Vicces adatok?

Lehet nem mindegyikre emlékeztem fejből teljesen pontosan:

-A Föld 7 milliárd lakosából tehát 3 milliárd vagy túl keveset, vagy túl egészségtelenül, vagy túl sokat eszik.

Ebből 800 millió ember egyenesen éhezik

forrás:

[link]

A mai napig 2.6 milliárd ember él a földön, akinek nincs a lakásában vízvezeték, nekik higiénikus vc-jük sincs

1.1 milliárd ember egyenesen a szabad ég alatt végzi el a dolgát

forrás:

[link]

[link]

Magyarország a 45. legélhetőbb ország a világon a több mint 300-ból:

forrás:

[link]

Szerinted vicces? És én vagyok a beteg... -.-

2017. jún. 17. 16:46
 22/26 anonim ***** válasza:
Tudok olyan emberekről akik elmenekültek onnan. Ismerek olyan embert aki 60 km-t gyalogolt, hogy a beteg gyerekét behozza a kórházba. Mert nemhogy autójuk, biciklijük sincs. De próbálj már meg saját véleményt leírni, mert az idézet mondatot elemezni nem vall sok észre.
2017. jún. 17. 16:54
 23/26 anonim ***** válasza:
78%-al értek egyet. Sokszor utaztam afrikai,ázsiai országokba az a szegénység amit ott láttam borzasztó. Gyerekek dolgoznak azért,hogy a család megélhetéséhez hozzájáruljanak.
2017. jún. 17. 17:14
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk a kérdés akár törölhető is, nagyrészt a fajgyűlölő 4x%-osok és kázmérka okádásaiból áll, a kérdezőről nem is beszélve.
2017. jún. 17. 17:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Tudod ki okádikk ember... tényleg nincsenek vécék a világba!!!
2017. jún. 17. 17:20
 26/26 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdésre írt válaszomat tiltották le tegnap,jó lett volna migránsellenes programnak, európai szintű megoldás volt,ha valamelyik ny.európai ország megálljt parancsolna az araboknak, akkor jönne a rasszistázás...,de többet nem írok a gyk.fiókom védelme érdekében.Érdemes lett volna azt elolvasni.Több ilyen migránshelyzet kezelési módot ezért nem írok. Ez az egész oldal VESZÉLYES! Durvább mint a 18+ ez kérem a SZABAD VÉLEMÉNNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA! balliberális kezek vannak az ilyen jellegű válaszok letiltása mögött.

Buzdítok mindenkit arra, hogy nyilvánítsák ki nemtetsszésúket ilyen válaszokkal!

üzenet:#immigrantsgohome

#szolasszabadsag

2017. jún. 23. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!