A legtöbben miért Brüsszelt hibáztatják, a bevándorlóbarátság miatt, amikor igazából a nyugat-európai országok a hibásak?
A fő probléma nem Brüsszellel van,hanem a nyugat-európai országokkal,ahol nagyon erős a liberális, bevándorlóbarát lobbi.
Részben az elzüllés miatt követnek ilyen eszmerendszert részben érdektelenségből, úgy vannak vele,hogy ameddig megvan a havi 2600 euró meg lehet 3 évente új autót venni,őket nem érdekli.
Brüsszellel az a baj,hogy a francia,német,olasz érdekérvényesítés jóval hatékonyabb, mint mondjuk a lengyel vagy a magyar.
Az előbbi országoknak mind bevándorlóbarát kormánya,politikai elitje,berendezkedése van és sajnálatos módon ez visszaköszön Brüsszelben is.
15!!!
Vicces adatok?
Lehet nem mindegyikre emlékeztem fejből teljesen pontosan:
-A Föld 7 milliárd lakosából tehát 3 milliárd vagy túl keveset, vagy túl egészségtelenül, vagy túl sokat eszik.
Ebből 800 millió ember egyenesen éhezik
forrás:
A mai napig 2.6 milliárd ember él a földön, akinek nincs a lakásában vízvezeték, nekik higiénikus vc-jük sincs
1.1 milliárd ember egyenesen a szabad ég alatt végzi el a dolgát
forrás:
Magyarország a 45. legélhetőbb ország a világon a több mint 300-ból:
forrás:
Szerinted vicces? És én vagyok a beteg... -.-
Ilyen kérdésre írt válaszomat tiltották le tegnap,jó lett volna migránsellenes programnak, európai szintű megoldás volt,ha valamelyik ny.európai ország megálljt parancsolna az araboknak, akkor jönne a rasszistázás...,de többet nem írok a gyk.fiókom védelme érdekében.Érdemes lett volna azt elolvasni.Több ilyen migránshelyzet kezelési módot ezért nem írok. Ez az egész oldal VESZÉLYES! Durvább mint a 18+ ez kérem a SZABAD VÉLEMÉNNYILVÁNÍTÁS KORLÁTOZÁSA! balliberális kezek vannak az ilyen jellegű válaszok letiltása mögött.
Buzdítok mindenkit arra, hogy nyilvánítsák ki nemtetsszésúket ilyen válaszokkal!
üzenet:#immigrantsgohome
#szolasszabadsag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!