Miért titkolják elölünk, hogy magyarországon rekord magas a gazdasági fejlödés, nyugat meg hanyatlásnak indult?
Ki titkolja??? nem jársz ki az utcára, hogy minden sarkon plakát dicsekszik a látványos fejlődésünkről?
Nem jársz boltba se, hogy tele van minden emberekkel, akik dugig megrakott bevásárlókocsikkal sétálgatnak?
Azt meg már nem is írom, hogy tele van minden kocsikkal, minden családban van vagy 2-3 járgány...
Időpont ma 14:21
Ja Németország pl a világban hányadik legerősebb gazdaságilag? Tehát a VH-k óta folyamatosan hanyatlik :D
Nekem van egy régi bmv-m, egy alfám, és egy suzuki igniszem. A cégemnek meg 5 mercedes furgonja. Szoktam bérelni ford mustang cabriot. Probáljátok ki, nem drága, fél millio kauciot kell csak letenni, és 110ezerbol egy napra a tiéd :))
Szerintem jol élünk!! Nincs semmi baj ezzel az országgal, csak dlgozni kéne nem rinyázni
ezt nem lehet titkolni!!!
még a szomszéd országok is hallani fogják azt a dübörgést amikor elzárják az eus pénzcsapot és összedől
jól van kérdező 3 kocsid van meg bérelsz mellé mert csak fél milla
volt már aki ezt bevette?
áruld el kérlek te tanulsz a fűrertől hazudni vagy ő tőled? mert nagyon nem megy csak szólok
'A legboldogabb barakk-ból mi lettünk a legszomorúbb barakk.'
Szerintem a legvidámabbat akartad írni, bár az sem volt teljesen igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!