Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Reális, hogy a Planetárium...

Reális, hogy a Planetárium bezár, miközben rengeteg stadion épül feleslegesen?

Figyelt kérdés

Lehet elfogult vagyok. Hobbi csillagász vagyok és nagyon érdekelnek az ehez köthető szabadidős dolgok. Számtalanszor megyek el a planetáriumba, h a acsillagos ég látványa vonz és nem tudok egy kirándulásra várni, mert városi vagyok, nagy a lég & fényszennyezés.

Egy planetárium van, nincsen másik és sokkal olcsóbb, mint egy fudbal stadion, amiből épül pár ls teljesen üresen áll így is. 50-70 ezer befogadó hely, de meccsre, csak pár ezren kíváncsiak max. Túlreagálom? Te is sajnálod, hogy bezár a Planetráium? [link]

2017. jún. 16. 18:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
Simán. Majd csinálnak a helyére valami NER-es éttermet, esetleg még egy focipályát. A fideszeseknek ez az értékrend és ők vannak többen. Ennyi.
2020. máj. 19. 21:12
 22/25 anonim ***** válasza:
30%
Planetáriumban nem szabad szotyizni, üvölteni, sötét van... Egy megalomániás szotyizabálónak ez nem pálya. Orbán sose volt értelmiségi réteg tagja, annyi esze van, mint Németh Szilárdnak, hiába van jogász végzettsége. Elvileg.
2020. máj. 19. 21:44
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Én itt voltam, nagyon jó

2020. máj. 19. 22:10
 24/25 anonim ***** válasza:
24%
Mintha nem ebben az országban éltél volna eddig. A birka népet kihasználva azt csinál amit akar. Orbán hobbija a foci, innen nem nehéz kitalálni mire költi mások vagyonát.
2020. máj. 20. 10:35
 25/25 anonim ***** válasza:
30%

"a Planetárium bezár, miközben rengeteg stadion épül"

Ez azért jó, mert amig a Planetáriumban okosodik az ember, a stadionban nem feltétlenül. A okos ember pedig, a rezsimekre nézve mindig veszélyt jelent.

2020. jún. 18. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!