Szerintem Kismagyarország sokkal humánusabb, mint Nagymagyarország, mert a Kárpát-medence összes népe megérdemli, hogy saját országa legyen, hiszen mind emberek vagyunk. Ki gondolja még így?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 22:53
21/25 anonim válasza:
Egyetértek, hogy nagyobb népcsoportoknak legyen országuk.
22/25 anonim válasza:
Na de könyörgöm, a magyarok mióta alkotnak kisebb népcsoportot? Az, hogy most jelenleg románok vagy szerbek stb, attól még Magyarok és rohadtul nem saját országuk van, mert ezek az országok, amelyeknek az állampolgárságát viselik nem általuk lett alapítva, így egyértelműen megint csak marhaság.
23/25 anonim válasza:
Én nem azt írtam, hogy meg is kapják, csak megérdemlik.
24/25 anonim válasza:
Ha azt nézzük, hogy a horváthok kivételével valóban nem államalapító nemzet egyik sem(jó, ez teljesen nem igaz), akkor nem. De monjduk képzeljük el, hogy X országban X nemzetiség vagyunk(mellesleg egy területen többen is élünk) akkor mi is szeretnék saját országot, ahol az egy nép önmagát kormányozza beleszólás nélkül(mellesleg a cigányok mikor fogják ezt mondani?bajlós...). Szóval jó kérdés. Az arany középút lenne a normális jelen helyzetben. A kulturális emlékeinket más országok is tiszteljék, és ne sajátítsák ki, hagyják érvényesülni a saját kultúrát, és lehessen beleszólása az etnikumnak abba, mi megy a feje felett. Így mindenki jól járna. Ja meg a kettős állampolgárság csak K'urvára nem úgy, ahogyan most van, mert ez így hulladék
25/25 anonim válasza:
Magyarország akkora, amekkora és kész. Trianon már történelem, régmúlt. Most a jelenben senkit se érdekel a nagymagyarok nyivákolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!