Nógrádi György egy fizetett szélhámos?
Az a véleményem kérdező, hogy forrás hiányában nem tudok válaszolni...
Mégis, ki fizetné őt?
Ne mondd már, hogy "a Soros"!
# 3/5 Időpont tegnap 12:51
Amiből a fele kamu? Amelyik egyetemeken nem is tudtak a létezéséről? :-D
A "migránsválság" előtt meg semmit nem tett le az asztalra ez a bohóc, meg nem nyilatkozgatott mint hivatalos kormányszarértő.
"Amiből a fele kamu?"
Miért kamu? Nem létezik Corvinus egyetem vagy Közszolálati? Vagy akik ott ültek az óráin,azok mást láttak a valóságban? Mesélj még kérlek.
Nógrádi György életrajza:
Lehet, hogy nem mindenben tiszta, de tény, hogy amiket állít sokszor bejönnek. De azért még mindig többet tud, mint mondjuk Gyurcsány plagizált diplomái.
Igen,meggyőződésem hogy igen tanúlt megnyerő modorú úriember is fidesz agymosó kormánymédia embere,csakúgy mint Georg Spöttle,Lomniczi Zoltán és még jónéhány politikai elemző,akik fizetett részesei ennek az egész sorosos,migránsos pánikkeltő ,agymosó cirkusznak.Nap nem múlik el ,hogy ne lásd őket a fidesz médiában,ellentétben mondjuk az egy évben egyszer behívott valamelyik ellenzéki politikus.Én nem mondom ,hogy Nógrádi nem egy szaktekintély,csak azt hogy egy fidesz által támogatott hazudozó,aki azt fújja amit a fidesz hallani akar .
Az összes politikai,elemző,szakértő/van jónéhány/aki az m1-en okoskodik,mind-mind sajnos jó pénzért eladta a lelkét a kormánymédiának.Erre nem nehéz rájönni,ők a fidesz média okos emberei,eszközei az agymosásnak.Hál Istennek egyre kevesebben dőlnek ennek be,lásd jelenlegi zavargások,tüntetések,közelgó sztrájkok,előszelei annak hogy komány egyre nagyobb bajban lesz...
Ja ,és hogy ki fizeti őket?
Te, meg az összes többi adófizető...én sajnos nem mert én egyike vagyok több százezer honfitársamnak,aki külföldön talált jobb megélhetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!