Magyarországon miért számít dicsőségnek simlisnek és nagyszájú arcoskodónak lenni?
Én ezeket az embereket megvetem, de a magyarok többsége egyetért ezzel a viselkedésmóddal és maga is támogatja azt.
Folyamatosan ezzel találkozom, hogy a rendes, becsületes embereket a magyarok lenézik és életképtelennek nyilvánítják. Aztán meg megy a csodálkozás, hogy élhetetlen ország vagyunk és mindenki menekül innen.
De mitől van ez a mentalitás? És legfőképpen hogyan lehetne neki véget vetni?
A Magyar mentalítás ilyen.
Amikor külföldön voltam, sokkal lojálisabbak voltak.
Akár Olaszország, akár Német, vagy a Benelux államok.
Sajnálom, hogy ilyen sírós és heppes Magyarország.
Tisztelet a kivételnek.
A politikájuk is tükrözi.
Mesterkét grimaszmódosítás, felvarrt arcokkal.
A magam részéről én nem vettem észre, hogy dicsőség lenne az, ha valaki "simlis". Legalábbis én nem ilyen közegben élek...
Nyílván vannak ilyen emberek, de ez leginkább az alacsony intellektussal rendelkező, a társadalom peremére szorult egyének között van jelen, nem pedig egy nagy általánosságban elterjedt jelenség.
"nagy általánosságban elterjedt jelenség"
A ”... balsors akit régen tép...".
Enyhén szólva önmarcangolás.
Önsajnálat. Pszichiátria, első fok nappali tagozaton.
ELTE.
Fura nép a magyar, még egyetemista koromban voltam svédországban, odajött hozzám egy 20on éves kedves mosolygos lány, és megkérdezte, hogy magyar vagyok-e. Nagyon elcsodálkoztam és visszakérdeztem, hogy honnan tudja. Azt mondta felismeri a magyarokat megszolalás nélkül, mert mogorván, szomoruan és élet untan nézünk. Mint akik a világ összes gondját a hátukon cipelik.
Francia ismerösöm meg rácsodálkozott a magyar mentalitásra, amikor bedolgozott a cégünknek és feketén kapta a fizuja egy részét. Mondta, hogy franciaországban ezt elitéli aazokat társadalom és ugy veszik, hogy meglopod a társadalmat ezzel. Itthon hülyének néznek, ha nem mészengedik bele, hogy feketén 50 ezerrel többet kereshess..
128 bit a 19-ik hatványon már általános iskolában is oktatják.
Értkelve a troll beszólásod.
Lelki sértett:"1 bites "- aki magánbeszélgetésben is zaklatja a hozzászólókat.
Folyamatosan 1bittel szólsz be mindenhol!
Tudnál változtatni?
2bitnél többre?
8bit már lehet 256,nál is több variáció.
Egy bit=0 vagy 1.
Számítástechnika, óvodás szint.
Szerintem nem számítástechnikai óra itt.
Pszichológia.
Elnézést a kérdezőtől.
Nem folytatjuk ezt a kommunikációt.
Ígérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!