Most annyira dübörög a gazdaság hogy már hallani sem hajlandó a kormánypárt a problémákról?
2017. jún. 15. 11:53
11/16 anonim válasza:
9: a maga érveit felsorakoztatni. Pont ez a hiba, h senki sem ment el. Egy vitában nem az van, hogy ez az én igazam, ez meg az enyém, hanem épo az, hogy egyezségre jutunk, netán kompromisszumokat kötve.
12/16 anonim válasza:
#11 Ha az egészségügy érdekelte őket és nem a kormányt akarták szapulni akkor hol voltak az egészségügyi dolgozok, a szakszervezeteik? Az ő véleményük miért nem került bele a cikkbe?
Kompromisszumot akkor kötsz ha közös megegyezésre hajtasz, vagy mert jó fej vagy vagy mert nincs meg a többséged. De még ha jó fej lenne is a kormány miért pont az ellenzékkel kéne egyeztessen? Nem gondolod, hogy inkább az egészségügyi szakszervezetekkel kéne?
13/16 anonim válasza:
Szerinted a szegénységi ráta mérését mért szüneték meg ?
Am semmiről nem hajlandó hallani. Jelenleg ott vannak a migrik, azok elfednek minden problémát.
Szabadon lehet lopni.
14/16 anonim válasza:
12: nem értek a politikához. Ahhoz értek, hogy 2003 óta emelték a fizezésünk. De hogy? Azt nem mondjàk be a hírekben. Elvették a ruhapénzt is. Pedig gáz ám, ha egy nap ketten összehánynak . Ekvették a dus pótlékit,azéjszakás pótlék felét. Tudod hogy élek? A fiam a nagyanyjánál jár suliba, mert bármikor hívhatnak? Mondhatod, minek kellett, Akkoriban, mikor választottam, hivatás volt, nem ez a szemét. Én eljöttem. 4 szakmám van, 64 állásinterjún voltam.
15/16 anonim válasza:
Orbánéknak a taktikájuk, hogy azok a problémák amikről nem hajlandóak beszélni, azok nem is léteznek.
16/16 anonim válasza:
Nem az a programjuk. A programjuk az, hogy visszamutogatnak a szocikra, hogy bezzeg ők a hibásak mindenért, "azemútnyócév" és különben is akkor is szar volt. Ezzel fedik el, hogy ők ugyanolyan szarok. A sok debil meg elhiszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!