Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most annyira dübörög a gazdasá...

Most annyira dübörög a gazdaság hogy már hallani sem hajlandó a kormánypárt a problémákról?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jún. 15. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9: a maga érveit felsorakoztatni. Pont ez a hiba, h senki sem ment el. Egy vitában nem az van, hogy ez az én igazam, ez meg az enyém, hanem épo az, hogy egyezségre jutunk, netán kompromisszumokat kötve.
2017. jún. 15. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:

#11 Ha az egészségügy érdekelte őket és nem a kormányt akarták szapulni akkor hol voltak az egészségügyi dolgozok, a szakszervezeteik? Az ő véleményük miért nem került bele a cikkbe?

Kompromisszumot akkor kötsz ha közös megegyezésre hajtasz, vagy mert jó fej vagy vagy mert nincs meg a többséged. De még ha jó fej lenne is a kormány miért pont az ellenzékkel kéne egyeztessen? Nem gondolod, hogy inkább az egészségügyi szakszervezetekkel kéne?

2017. jún. 15. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerinted a szegénységi ráta mérését mért szüneték meg ?

Am semmiről nem hajlandó hallani. Jelenleg ott vannak a migrik, azok elfednek minden problémát.

Szabadon lehet lopni.

2017. jún. 15. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
12: nem értek a politikához. Ahhoz értek, hogy 2003 óta emelték a fizezésünk. De hogy? Azt nem mondjàk be a hírekben. Elvették a ruhapénzt is. Pedig gáz ám, ha egy nap ketten összehánynak . Ekvették a dus pótlékit,azéjszakás pótlék felét. Tudod hogy élek? A fiam a nagyanyjánál jár suliba, mert bármikor hívhatnak? Mondhatod, minek kellett, Akkoriban, mikor választottam, hivatás volt, nem ez a szemét. Én eljöttem. 4 szakmám van, 64 állásinterjún voltam.
2017. jún. 15. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Orbánéknak a taktikájuk, hogy azok a problémák amikről nem hajlandóak beszélni, azok nem is léteznek.
2017. jún. 16. 09:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem az a programjuk. A programjuk az, hogy visszamutogatnak a szocikra, hogy bezzeg ők a hibásak mindenért, "azemútnyócév" és különben is akkor is szar volt. Ezzel fedik el, hogy ők ugyanolyan szarok. A sok debil meg elhiszi...
2017. jún. 17. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!