Más sem érzi hogy mennyire dübörög a magyar gazdaság?
Ha a 444 mondja, elhiszem. Nem azért mert kedvencem a 444 és mindent elhiszek amit írnak, hanem mert Fidesz ellenes, azaz ha elismeri a Fidesz érdemeit, akkor annak van valóság alapja.
Ellenben hiába nőtt sok tekintetben az ország, hiába nőtt a GDP, én valahogy ezt nem érzem. Nem nőtt jelentősen a fizetésem, nem élek könnyebben, nem élek jobban, továbbra is elégedetlen vagyok a mértéktelen lopással, a korrupcióval, semmibe vesznek minket, romló egészségügy és oktatási rendszer, ráadásul kérdéses hogy nekem lesz-e egyáltalán nyugdíjam ( bőven 30 alatt vagyok ).
Más sem látja hogy dübörögne a gazdaság?
" ráadásul kérdéses hogy nekem lesz-e egyáltalán nyugdíjam ( bőven 30 alatt vagyok ). "
Akkor javaslom, hogy siránkozás helyett nyiss egy számlát valamelyik külföldi székhelyű nyugdíjbiztosítónál. Nem sopánkodni kell, hanem cselekedni...az állam nem fog neked nyugdíjat adni, ez olyan világos, mint a nap. Ugyanez a helyzet az eü-vel...a TB-dért se fogsz semmit se kapni, csak ha gyűjtögetsz és magánpraxisokra jársz. Ez van. Cselekedj és gondolj a jövőre!
"de nekem èppen Januarban emelkedett netto 170ről 190re a fizetesem"
És ettől már dübörög is a gazdaság? Az eü meg az oktatás ugyanúgy romokban van, mint amikor 170-et kerestél...
"A nagy gazdasági növekedésnek ugye semmi köze nincs ahhoz, hogy a kormány elkezdte gyorsított ütemben lehívni a 2020-ig Magyarországnak szánt EU-támogatás keretet?"
Jaj, nehogymár másé legyen ha esetleg buknak jövőre. Inkább most még előre ellopják az egészet.
Csak kérdezem, hogy függetlenül a kormánytól, miből lesz pénz 2019-20-ban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!