Ti érzitek a magyar gazdaság növekedését és az életszínvonal fejlődését?
Konkréten nincs kolbászból a kerítés de ha elmegyek vásárolni mindig állnak előttem a kasszánál tömött kocsikkal. Én emlékszem azokra az időkre amikor csak kenyeret vettünk mer másra már nem futotta.
A kormány amúgy biztosan felfelé kerekített, de azért az jelent valamit, hogy a nagy hitminősítők felminősítették az országot.
Hogy érezném már amikor a benzin drága a motoromra egy hátsó gumi közel 50e ft, a fizetni valók utána még épp kihozható.
Szóval még mindig luxusnak mondanám, attól hogy olcsóbb-e a tojás stb még nem leszek boldog ember.
Én érzem.
Most évente háromszor megyek nyaralni, de a Gyúrcsány alatt meg fakéreglevest ettem fűfőzelékkel!
Határozottan jobb lett minden! Nagyon szép és jó!
"Konkréten nincs kolbászból a kerítés de ha elmegyek vásárolni mindig állnak előttem a kasszánál tömött kocsikkal. Én emlékszem azokra az időkre amikor csak kenyeret vettünk mer másra már nem futotta."
Ez érdekes, erre mifelénk az MSZP-érában is pont ennyien voltak a bevásárlóközpontokban, mint mostanság és akkor sem csak kenyeret meg tejet vettek az emberek.
#5 Viccnek jó de kicsit túlzó.
#6 Ez itt Észak-Magyarország itt bizony voltak idők hogy a kenyeret is kölcsönre vettük. Most sincs kánnán de meg lehet élni.
Nagyon nem szeretem ezt a brigádot, de férjem mondogatja, hogy ő határozottan érzi az emberek pénzbeni javulását.
4 éve dolgozik ugyanott, pizzériában szakács, és egyszerűen akkora lett a forgalmuk, hogy nem lehet bírni. Egyre többen rendelnek, egyre sűrűbben, egyre többet.
Ez is mutatja, hogy több költeni valója van az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!