Ti érzitek a magyar gazdaság növekedését és az életszínvonal fejlődését?
"Nekem sokat nőtt a fizum az utóbbi két évben . De tudom csak azért mert kevés a munkaerő"
azt ugye tudod ha valamiből kevesebb van akkor többet ér?
arany sem azért drága mert minden hegy dugig van vele
ha kevés a munkaerő drasztikusan nőnek a bérek mert verseny alakul ki
valamit benéztél
Igen,érzem csak nem magamon! Mások meggazdagodtak, én szegény maradtam! Olyan szakmám és munkahelyem van ahol csak keveset lehet keresni. Tanfolyamot nem tudok elvégezni, mert nem telik rá! Havi 30-at nem tudok kinyögni egy okj tanfolyamra. Az én szakmámban/állásomban túlórázni, fusizni, feketézni nem lehet. Vállalkozást nem lehet rá alapítani.
Gyerekeim nincsenek hogy a bruttó béremet kapjam.
Ezzel szemben, másoknak van lehetőségük túlórára, feketézésre, stb. Gyerekeik vannak, adókedvezményt kapnak utánuk. Alapból ketten dolgoznak a párjukkal, tehát két fizetésből viszik a háztartást.
Nahát, nálam ilyenek nincsenek!
Pont egy olyan szakmát fogtam ki amivel külföldre se tudok menni, hiába van nyelvtudásom, szart se érek vele!
A CSOK felvitte az építkezéssel/lakásfelújítással kapcsolatos anyagköltségeket, munkadíjakat. Amíg előtte egy ezresért jött a villanyszerelő megcsinálni egy kisebb munkát, ami kb fél órás volt, manapság ezt 10 ezer alatt nem ússza meg az ember!
Ezen kívül a sok külföldön dolgozó fiatal hazahozta a kis pénzét és
feldobták az ingatlanárakat ők is!
Jelenleg egy egyedülálló ember kb 300-ból tudna megélni, ennek max a felét lehet keresni túlórák nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!