Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány mióta cenzúrázza a...

A kormány mióta cenzúrázza a magyar Wikipédiát?

Figyelt kérdés
Feltettem az egyik ún. "kocsmafalukon" egy kérdést, amiben arról érdeklődtem, hogy miért nem adtak hírt arról, hogy a fidesz megvetetett mészárossal egy bankot, és így kvázi legalizálta a közpénzek lenyúlását. Erre egy fideszes moderátor kitörölte a hozzászólásomat szinte azonnal. Ez nyilvánvalóan olyan lépés mint amikor a közmédiában nem adják le a valós híreket, csak azt ami kedvező színben tünteti fel orbánt meg a sleppjét. A kérdésem: a fidesz mikor vette meg a legnagyobb internetes enciklopédiát? Most már ott is hazugságokat kell olvasni majd?

2017. jún. 13. 21:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

"Szerintem itt te nem érted a dolgot. Azért trollozol le valakit mert rákérdezett valamire?"

Nem, kérlek szépen, a kérdés hangneme miatt, hányszor kell még elmondani? Korrupcióval vádoltad őket és gúnyosan kisbetűvel írtad személyek nevét, mert szerinted nem méltók rá. Ennyi, ha nem fogod fel akkor csak sajnálni tudlak. Játszd csak a mártírt ha ettől jobban érzed magad.

"A kommentem kevesebb mint fél órán belüli törlése csak megerősített ebben."

Ez már paranoia.

"Erre most valamiért hirtelen 180 fokos fordulat, és egy kulturált kérdést is kitörölnek."

Nem, ez nem volt kulturált kérdés, lásd fent.

" Ez megerősít abban, hogy felvásárolták őket, mivel ez tipikus fideszes mocsadék húzás, hogy mindent kitörölnek, vagy elhallgatnak, ami nem az ő javukat szolgálja, hanem felfedi a mocskos ügyeiket."

Továbbra is csak paranoia. Van értelme egyáltalán a kérdésednek, vagy már előre eldöntötted hogy korrupt banda a wikipédia és ebből semmiféle érv nem zökkenthet ki?

2017. jún. 13. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

MOndom én hogy előre eldöntötted a véleményed. Most is hozod a formádat és egyből alpári módon vádaskodni és személyeskedni kezdesz amint valakinek nem az a véleménye mint neked.

A végeredmény amúgy is az, kedves troll barátom, hogy egy magánoldal tulajdonosa és alkalmazottai azt törölnek amit csak jónak látnak, akkor is ha ettől te véresre csapkodod az ujjaidat a billentyűzeten. Ha nem tetszik, az egyetlen megoldás, ha nem olvasod őket, van a neten elég visszhangkamra ahol kiélheted magad. Na pityeregjél tovább magadban, ártatlan bárányka, törlöm a kérdés figyelését és a biztonság kedvéért jelentelek is, hadd röhögjenek az itteni modik is.

2017. jún. 13. 22:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem lesz szerencséd, értelmes kérdést írtam ki amire értelmes válaszokat várok, valakinek sikerült ezt megtenni, neked sajnos nem. Nem baj.
2017. jún. 13. 22:36
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Kedves kérdező,a Wikipédia egy enciklopédia nem pedig könyvelői nyilvántartás. Ennyi erővel azt is fellehetne tüntetni hogy Pisti vett egy autót, Mária kivette az albérletet stb. ugye így mennyire ökörségnek hangzik? ha maga ezt nem képes felfogni akkor csak sajnálni tudom magát
2017. jún. 13. 23:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a wikipédia >tények< összegyűjtésére lett kitalálva. Hogy most megkérdezed, hogy miért nem közlik a hírt. Bmeg, ez nem kurucinfo, érdeklődj náluk. Ők lehozzák.
2017. jún. 14. 00:09
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

"egy kulturált kérdést is kitörölnek."

A 444-en meg a kurucinfón lehet, hogy az a kultúra netovábbja amit tanúsítottál. A net értelmesebb részében a provokatív, primitív vádaskodásokat trollkodásnak tekintik és úgy is kezelik.

2017. jún. 14. 07:37
 17/21 anonim ***** válasza:
20%
a saját anyjukat is cenzúrázzák
2017. jún. 14. 10:13
 18/21 anonim ***** válasza:
37%
Ilyen egy vérlibsi kérdezőt :D
2017. jún. 14. 18:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy a kormány cenzúrázza. Egyszerűn csak nem arra lett kitalálva, hogy politikai " kommentháboŕúk" színtere legyen.
2017. jún. 14. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Neked már agyadra ment a libri rettegés! :P
2017. jún. 15. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!