Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánt és a többi politikust,...

Orbánt és a többi politikust, illetve a kormányhoz közeli arcokat nem zavarja hogy egy fél ország utálja őket?

Figyelt kérdés

Gondolok itt Rogánra, Habonyra, Andy Vajnára, Nészáros Lőrincre etc.

Tudnak ezek nyugodtan aludni? Vagy annyira gátlástalanok, magabiztosak hogy leszarják, kiröhögik a "népet"?

2017. jún. 11. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Az ellenzék együttes támogatottsága a közelében sincs a FIDESZ támogatottságának!

A baloldal soha nem fog össze egymással de a Jobbikkal még kevésbé.

Így viszont már csak a töredéke mindegyik külön-külön, de egyben is. Lehet hülyeségeket beszélni, de nem érdemes. Az ellenzék össze is csinálhatja magát és benne fetrenghet, az emberek azt fogják támogatni, aki a legtöbbet adta eddig (nekünk) nekik.

Azt fogják leginkább elutasítani, akik a legtöbbet elvették tőlünk a néptől. Ez az MSZP és a belőle kivált és új név alatt létrejött aDK mint antiDemokratikusKoalíció

2017. jún. 12. 04:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudják jól, hogy a nép megosztott. Ezt a megosztottságot főleg a média gerjeszti. Dolgoznak is rajta, hogy lehető legjobban a hatalmukba kerítsék.
2017. jún. 12. 13:01
 13/13 anonim ***** válasza:

1. Kit zavar az utálatod, ha tele vagyok zöldhasúval s még egészséges is vagyok?

2. A buta emberek adják át magukat az utálatnak. (de tudom ez az ego tápláléka is, ha nem eszik...)

2017. jún. 12. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!