Nálunk miért nem érdeke a politikusoknak, hogy fejlődjön az ország és jobban éljenek az emberek?
A politikusok mindenhol lopnak. Mondhatni "szakmai ártalom". A különbség az, hogy ahol 700-1000€-ból meg lehet élni és keres 1500€-t az ember, nem problémázik azon, hogy mennyit lopnak. Merthogy jól él, fejlődik az ország, nem hal meg a kórházban, akkor nem érdekli hogy ki mennyit lop.
Azaz a nyugati politikusok rájöttek, hogy sokkal jobb úgy lopni, hogy fejlődik az ország, mert akkor nem akarják karóba húzni őket.
Ehhez képest nálunk úgy lopnak, hogy semmi nem fejlődik és a többség évről évre rosszabbul él. Nálunk miért nem érdeke a politikusoknak hogy jól éljünk?
Mert ha van 1 millió forint és a többieknek teljesen jó, hogy én abból elteszek 800 ezret és a maradék az övék, akkor minek adnék nekik többet?
Hiszen az élet csupa harc, szenvedés és kegyetlenség és ez így helyes, ahogy jobberék elképzelik.
Nem az az igazi a kérdés, hogy a politikusoknak miért nem érdeke, hanem inkább az, hogy a magyar embereknek miért nem érdeke.
Csak mert én azt látom, hogy a politikusok minden akadály nélkül lopkodják a százmilliárdokat, a magyarok meg vagy rajonganak értük, vagy csak legyintenek egyet a kezükkel, hogy "ez van, ezt kell szeretni."
Akinek meg komolyan nem tetszik, az kénytelen elhúzni innen a csíkot, mert az életében itt nem lesz olyan, hogy le lesznek állítva a fosztogatások vagy ha még kis is nyitná esetleg a száját a helyzet ellen, akkor könnyen agyonverhetik a Párt hívei, mert Soros-bérenc vagy ballipsi.
Azért,mert erre van igény.
Olcsó,semmilyen élet.Pia meglegyen,meg a gyári munka.
Ja,meg nőnapkor adjanak virágot a dolgozóknak.
(Ilyet is olvastam).
Szánalom..
Na ja, legfőképpen az igénytelenség az ok.
Mert igénytelenek az emberek. Ez kellett nekik, a Zorbán és a Fidesz. Pedig tálcán kínálja magát az MSZP, Együtt, DK, LMP stb. Velük egykettőre nyugati színvonalon élhetnénk.
Hiába. Nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!