Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az, hogy lehet, hogy vannak...

Az, hogy lehet, hogy vannak olyan emberek akik kis lukakban laknak, de az autójuk többet ér mint a lakásuk, házuk?

Figyelt kérdés
A reklámot átmosták az agyukat vagy mi ? Lehet hülye kérdés,de ismerem nem 1 olyan embert aki kis porfészekben lakik ,de azért még drágább autóval járkál amihez képest a lakása nem is semmit sem.

2017. jún. 8. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

olyan látszat ember mint a viktorka

"az ország jobban teljesít" azért összedőlnek a kórházak

2017. jún. 8. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Más a prioritásuk.
2017. jún. 8. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem is hinnéd hányan tekintenek egy autóra értékként. Pedig nem az. Veszel egy kocsi 3 milláért tíz év múlva 500 ezret ér.
2017. jún. 8. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:

1: lehet hogy ők jól elvannak a "kis porfészekben". Testvérem is nagyon jól elél egy 2 szobás panelban, nem akar kiköltözni. Ezzel ellentétben én világ életemben kertes házra vágytam és inkább kiköltöztem a városból hogy bejárjak, de kertesházam legyen.

2: a lakás drága. Egy lakás egy nagyobb városban 5-10 milliónál kezdődik és ennél csak feljebb megy. Ahol én dolgozok egy nagyobb, 70m2-es, 3 szobás lakás 17-18 millió forint ( új építésű ház ). Ahol én lakok, egy kertesház 8-10 millió.

3: egy jobb autó viszonylag olcsó. Jó minőségű használt kocsikat már 1-2 millióért lehet venni. Egy lakáshoz képest olcsó.

2017. jún. 8. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
az a ház,lakás csak addig érték ameddig normálisak a szomszédok, egy autónak meg mindenhol egyforma az ára
2017. jún. 8. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Miért lakjon valaki villában, ha egy embernek elég egy másfél vagy két egész szobás lakás vagy ház is? Minek vegyen kertes házat, ha csak nyűg volna neki a portát rendben tartani? Főleg, ha esetleg csak aludni jár haza, cserébe viszont sokat utazik, talán épp autóval.
2017. jún. 8. 16:20
 7/8 veterán vas ***** válasza:

Van egy ismerősöm, bolondul a hangtechnikáért.

A roskatag állapotú 20 éves Toyota kombijába, az autó értékének sokszorosa van beépítve.

A motor erőtlen és füstöl, a bádog lerohad róla, futómű lóg, de nem számít, mert "szépen szól".

Vagy a munkahelyemen az egyik minimálbéres kisegítő, két-három havonta vásárolja a vadiúj telefonokat.

Naná, hogy egyik sincs 150ezer alatt.

Szerinted meg lehet őket kérdezni, hogy miért jó ez?

Különben tökmindegy. Mindenki arra költi a pénzét ami számára fontos, amitől boldog.

2017. jún. 8. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért ennek is megvan az előnye. Egy kevésbé értékes lakást, pláne albérletet, sokkal könnyebben ptthagy az ember, ha adódik egy lehetőség és " menni kell". Akár külföldre. , akár az ország másik felébe. Egy nagyobb értékű ingatlan, bizonyos értelemben "röghöz köt".
2017. jún. 8. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!