A peugeot 307 cc az női autónak számít? Én ilye kapta ajándékba a szüleimtől, és fiú vagyok. Nagyon szeretem és a barátnőm is, de a barátaim ezzel piszkálnak. Mondjuk nekik autójuk sincs, vagy ha van, valami 98 as suzuki swift.
gondolom ha egy tűzpiros ferrarit kaptál volna, akkor is azzal jönnének, hogy női, mert piros :D
mit érdekel hogy piszkálnak? beszólnak, lehúzod a tetőt, feldobod a napszemüveget, és elgurulsz mellettük
max hozzáteszed, hogy gondolod akkor nem akarják, hogy elvidd őket, nem égetnék magukat egy női cabrioban
És akkor megnyugodna a pici lelked, ha itt azt írja pár ember, hogy: "nem, nem női autó, sokkal jobb vagy a hülye barátaidnál, akiknek a csóró szülei nem adnak kocsit"?
Szerintem sokkal gázabb vagy. hogy ilyen megerősítésekre van szükséged.
Amúgy női autó.
Ezek nagyon hasznos tapasztalatok az ember barátairól.
Örülnek ha neked lesz valamid vagy kitalálnak ilyen suttyóságot a szekálásra irigységből adódóan?
Mondjuk te is elszólod magad, sértegeted a 98-as swift tulajokat, mutatva hogy az sehol sincs a te kocsidhoz képest. Így kerek ez.
Egy kicsit csajos a formaterve, de szerintem simán elmegy egy srácnak is. A peugeot sem csak női autónak szánhatta, ha erre a formára csinálta anno a WRC-t. Persze, férfiasabb autók a német prémiumok, de én annak idején Trabantot kaptam szüleimtől, és azzal is tök boldog voltam. Aztán magamnak én is BMW-t vettem, de amíg az ember a szüleitől kapja a kocsit, addig örüljön annak, ami van.
Talán nem utolsó szempont, de szerintem a CC "csajozni" is jobb a németeknél. Mégis csak cabrio, és valószínűleg a formája miatt is bejön a tyúkoknak. :)
Nem kell ám az ilyen ugratást ennyire komolyra venni.
Használtam ilyen kocsit 1 hónapig bérautóként, szerintem nagyon szép kivül-belül.
Utána viszont a kaptam egy neonzöld peugeot 1007-et, na az egy kicsit már necces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!