Hogyan juthatott ide Magyarország?
Jövőre választások és borítékolni lehet a Fidesz győzelmét. A DK egy vicc, Gyurcsánnyal az élen, azt sem lehet hinni, amit kérdez.
Az MSZP erőtlen, hiteltelen, akár az egész baloldal. Kár is összefogniuk, úgy sem lenne belőle sikeres kormányzás. Ráadásul erőltetik a kerítés lebontást, a migránsokkal kapcsolatos liberális eszméket, amivel még a baloldali választók többsége sem ért egyet. Még a politikusaik sem mindig, csak nem illik ellentmondani a párton belül.
A Jobbik meghasonlott, próbál néppártosodni, de hiteltelenek, nem bíznak bennük a választók, hiszen saját maguk sem találják a helyüket.
Az LMP csak kirakat párt, a kis pártok pedig labdába sem rúgnak.
Hogyan lesz itt fejlődés, társadalmi, gazdasági változás, valódi GDP növekedés, egyáltalán élhetőbb jövő, mint eddig?
"Egy zárt ülésről kiszivárgott beszélgetést nem éppen neveznék bevallásnak,"
És a fidesz részéről mikor fogunk hallani ilyen kiszivárgott Orbán beszédet?
Egyébként meg legalább a sajátjainak bevallotta, de nyilván titeket csak 1-2 kiragadott szó érdekel, az, hogy ehhez még miket fűzött, az már nem.
Tévedsz, én is végighallgattam az egészet. Felháborítónak találtam, mégsem mentem azonnal lebontani a TV székházat. A rendet sem bontottam sehol.
Szerinted egy ilyen politikusnak( feltételezem, hogy végighallgattad a felvételt), milyen jogosultsága van egy ilyen beszéd után. Hiteltelenné válik, Te meg nevetségessé. Te beszélsz erkölcsről, meg hazaszeretetről? Amikor az ilyen embert véded?
Szerinted miért volt 2/3? Biztos a véletlen műve lehet...
Nézd, én nem szeretnék vitatkozni veled, mert ez egy meddő folyamat volna, ergo egyikünk sem tudná meggyőzni a másikat. El kell menni szavazni, ott kiválaszthatod a favoritod és kész.
Kb. ennyi a történet, hacsak nem vagy politologus, történész, szociológus... De ennek az ócsárolásnak, ami itt zajlik nap, mint nap ennek semmi értelme nincsen az égadta világon. Ha tetszik, ha nem, ugyanolyan jogokkal rendelkező állampolgárok vagyunk, döntéshozatali lehetőséggel.
"Szerinted egy ilyen politikusnak( feltételezem, hogy végighallgattad a felvételt), milyen jogosultsága van egy ilyen beszéd után. Hiteltelenné válik, ? "
És amelyik politikus mondjuk ilyet mond egy diplomáciai találkozón arról mi a meglátásod, te hogyan értelmezed ezt a kijelentést:
"'ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok' [pay no attention to what I say to get elected]"
A kormányfő kifejtette: ma is azt mondja a külföldi diplomatáknak, ne ítéljenek abból, amit "szavai értelmezése révén tulajdonítanak a kijelentéseinek", ezzel ne törődjenek, "egyetlen dologgal törődjenek – és ezt mondtam akkor is – (...), hogy a tettek beszélnek".
Erre gondolsz? Értelmezd egy kicsit, és megtalálod a szavak mögött a választ a kérdésedre.
A WikiLeaks számomra nem egyenlő egy magnókazettával, vagy mi a fenére vették fel a Feri beszédét.
"Erre gondolsz? Értelmezd egy kicsit, és megtalálod a szavak mögött a választ a kérdésedre. "
Visszakérdezel de miért is? Válaszolni nem tudsz? Szerinted mit jelent azt kérdeztem, szóval?
"Szerinted egy ilyen politikusnak( feltételezem, hogy végighallgattad a felvételt), milyen jogosultsága van egy ilyen beszéd után. Hiteltelenné válik, Te meg nevetségessé. Te beszélsz erkölcsről, meg hazaszeretetről? Amikor az ilyen embert véded? "
1. Nem védek senkit!
2. A választók leszavazták!
3. Biztos vagyok abban, hogy a fidesz 2010-es győzelme is elsősorban ennek volt betudható és nem annak, hogy a fidesz ilyen mweg olyan jó.
4. Az is nevetséges, hogy 7 év fidesz után, a jobbosok még mindig erre a 12 évvel ezelőtti eseményre mutogatnak vissza, hogy relativizálják a jelen bűneit.
5. Hasonló, de még súlyosabb bűnök miatt ma meg senki nem háborodik föl. Pedig nem egy hazugság lepleződött le azóta se.
6. Nem látom, hol beszéltem volna hazaszeretetről. De egy jobbos szájából ez különösen vicces.
7. Magam is úgy vagyok vele, hogy Gyurcsánynak már nem kellene politizálnia, főleg nem miniszterelnöknek jelölnie magát.
8. Botka is visszakozik a vele való együttműködéstől, amit maximálisan meg tudok érteni.
9. 7 év után (amiből 6 év 2/3 volt) illene mostmár a jobboldalról ítéletet mondani, nem még mindig elmúltnyolcévezni, mert már elég unalmas.
"Szerinted miért volt 2/3? Biztos a véletlen műve lehet... "
A 2/3 a Gyurcsány utálatból eredt, semmi másból.
Fogjátok már fel végre, hogy Magyarországnak kaput! Vége!
A Fidesz most elkezdte gyorsított ütemben lehívni a 2020-ig nekünk szánt EU-s pénzeket és ennyi! Ha az elfogy, akkor nem lesz tovább!
A magyar GDP 6%-át az EU-segélyek, 3%-át pedig a külföldön dolgozók hazautalt pénze adja ki.
Mennyi is volt tavaly a gazdasági növekedésünk? 1,8%!
Akkor most szépen ki lehet belőle vonni az EU-támogatások és a külföldi magyarok pénzét.
Jó reggelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!