Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan juthatott ide Magyarors...

Hogyan juthatott ide Magyarország?

Figyelt kérdés

Jövőre választások és borítékolni lehet a Fidesz győzelmét. A DK egy vicc, Gyurcsánnyal az élen, azt sem lehet hinni, amit kérdez.

Az MSZP erőtlen, hiteltelen, akár az egész baloldal. Kár is összefogniuk, úgy sem lenne belőle sikeres kormányzás. Ráadásul erőltetik a kerítés lebontást, a migránsokkal kapcsolatos liberális eszméket, amivel még a baloldali választók többsége sem ért egyet. Még a politikusaik sem mindig, csak nem illik ellentmondani a párton belül.

A Jobbik meghasonlott, próbál néppártosodni, de hiteltelenek, nem bíznak bennük a választók, hiszen saját maguk sem találják a helyüket.

Az LMP csak kirakat párt, a kis pártok pedig labdába sem rúgnak.

Hogyan lesz itt fejlődés, társadalmi, gazdasági változás, valódi GDP növekedés, egyáltalán élhetőbb jövő, mint eddig?

2017. jún. 8. 12:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
43%
Kérdésed erősen negatív és jó magyaros pesszimizmus. És hogy jutottunk idáig? Szépen a Fidesznek köszönhetően!
2017. jún. 8. 12:33
 2/28 A kérdező kommentje:

1-es. Vedd úgy, hogy ezt optimistán adtam elő.:)

Amúgy felsorolnál olyan tényezőket, amiktől jókedvünk lesz?Csak a példa kedvéért egy párat.

2017. jún. 8. 12:36
 3/28 anonim ***** válasza:
52%

Te kire fogsz szavazni? Mit teszel azért, hogy legalább a szűkebb környezeted meggyőzd az igazadról?

#1 A Fidesz miatt nincs ellenzék? Nem unalmas hogy lassan már az időjárásért is Orbán a hibás?

2017. jún. 8. 12:43
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy az elmúlt 100 év nagyon tragikusan alakult. Kezdve azzal, hogy felbomlott (a számunkra valaha volt legnagyobb fejlődést hozó) Osztrák-Magyar Monarchia, elvesztettünk 2 világháborút, aztán jött a kommunizmus, majd egy rosszul sikerült rendszerváltás , szóval elég messzire visszavezethető, hogy miért jutottunk idáig, ez az állapot, még ha valami nagyon jó rendszer kerül hatalomra, akkor sem fog egyik pillanatról a másikra helyrejönni.
2017. jún. 8. 12:49
 5/28 A kérdező kommentje:

Nem akarok senkit meggyőzni az igazamról, mert ugye, nem is biztos, hogy ez mindenkinek igazság.

Nem tudom, kire fogok szavazni, már két ciklusban is csak azért mentem el, mert saját magammal szemben ez elvárás, akkor jobb híján mindkétszer az LMP-re szavaztam, mint a legkisebb rosszra. Lehet, rossz döntés volt, most még ez a lehetőségem is kiesik.

2017. jún. 8. 12:50
 6/28 anonim ***** válasza:
26%

Úgy juthatott ide az ország, hogy a fidesz kétmillióján kívül nincsen az emberekben spiritusz. A fidesz hívekben annál több van, csak nekik meg eszük kevés és erkölcsi moráljuk van a béka segge alatt az a baj.

A kérdező is jó példa. Inkább maradjon a fidesz mert hát a migránsok meg a kerítés, a kötvény mutyi na az nem zavarja mert ennyi esze van.

2017. jún. 8. 12:51
 7/28 A kérdező kommentje:
64 %-os! Te honnan veszed, hogy én a Fideszt szeretném látni hatalmon? Melyik soromból olvastad ezt ki? Elárulom, hogy soha az életben nem szavaztam rájuk és most sem fogok.
2017. jún. 8. 13:05
 8/28 anonim ***** válasza:
58%
Úgy juthatott ide, hogy sokan vannak a kérdezőhöz hasonló bizonytalanok, akik egyrést előítéletesek, másrészt gondolkodni is lusták, így aztán konformista módon gondolkodnak és a környezethez igazodva választanak, hogy utólag se magukat hibáztassák a következményekért.
2017. jún. 8. 13:38
 9/28 anonim ***** válasza:
35%

Lennél oly jó, és mondanál, írnál egy pár alternatívát?

Kit lehetne választani a Fidesz helyett?

..Úgy juthatott ide az ország, hogy a fidesz kétmillióján kívül nincsen az emberekben spiritusz. A fidesz hívekben annál több van, csak nekik meg eszük kevés és erkölcsi moráljuk van a béka segge alatt az a baj....

Ez nem csak cinikus, hanem ostoba megjegyzés is volt. Pont ezért tart itt az ország, az ilyen gondolkodás miatt. Az éremnek mindig két oldala van, de itt divat csak az egyiket látni, nézni.

Nektek nem jó a Fidesz, oké, rendben. De nekem ugyanúgy nem felelt meg a Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai opció sem. Fájdalmas volt látni amit műveltek a hosszú évek alatt. Nekiálltam kukákat gyújtogatni?...nem. Az utcán sem ordibáltam, a nemzeti ünnepeket sem alakítottam át aktuálpolitikai kérdéssé, ahogyan az ma divatos.

Hiányoznak az igazi karakteres politikusok a baloldalról, most azért megint bemutatták, hogy a marakodáson kívül nem lehet sok jóra számítani, ez a kerítés mizéria meg egyenesen kiverte a biztosítékot(az elbontása).

Meg tudod, aki a magyar köztévének nem tud nyilatkozni( bár a pártja azért adóforintokból is létezik, támogatás formájában), az nem is érdemes rá, hogy komolyabb hivatalt lásson el, de még csak azt sem, hogy a parlamentben lopja a napot.

Kovács Lászlónak volt igaza ezzel a nem nyilatkozunk dologgal kapcsolatban: Lehet ezt csinálni, csak akkor elfelejtenek minket.....

Meg mielőtt bárki annyira megkeseredne, hogy milyen rossz is itt élni...Itt kiengedheted a gyermeked az utcára, nem lesz semmi baj, nem lófrálnak mindenfelé jöttment alakok, aki akar, tud is dolgozni, meg is tudsz élni belőle, a kórházban ellátnak ha van valami bajod stb., nyilván leegyszerűsítve.

A pesszimistáknak javasolnám, hogy nézzenek szét Németországban, Franciaországban, és egyéb helyeken ahol gyújtogatják a külvárosokat...

A kérdezőnek:

Hogyan lesz itt fejlődés, társadalmi, gazdasági változás, valódi GDP növekedés, egyáltalán élhetőbb jövő, mint eddig?

..Te hol voltál eddig? :) Minden mutatója jobb az országnak, mióta a baloldal leült a kispadra.

Üdv:

egy buta fidesz szavazó

2017. jún. 8. 14:20
 10/28 A kérdező kommentje:

9-es! Na már most, egy Fidesz-rajongóval kár vitatkozni, nem is azért válaszolok.

Én is a valódi, hiteles, megbízható, az országért valóban tenni akaró politikusokat hiányolom, csak hát azt nem értem, hogy te hogyan tudtad ezeket meglátni a Fideszben?! Te nem látod az a mérhetetlen korrupciót, harácsolást, agymosást, amit a jelenlegi kormány művel? Ja persze nem, mert Fideszes vagy és mert viszonyítasz, hogy a többiek még többet loptak. Csak hogy ne ez legyen már a mérce!!

És hol a középosztály? Hol a valódi gazdasági fejlődés (ami nem EU forrásból valósul meg és nem gépjármű összeszerelő üzem)? Hol a létbiztonság? Hol van a jövőképe a fiataloknak? És az időseknek? Oktatás? Egészségügy? Lehetne még sorolni....

2017. jún. 8. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!