Hogyan juthatott ide Magyarország?
Jövőre választások és borítékolni lehet a Fidesz győzelmét. A DK egy vicc, Gyurcsánnyal az élen, azt sem lehet hinni, amit kérdez.
Az MSZP erőtlen, hiteltelen, akár az egész baloldal. Kár is összefogniuk, úgy sem lenne belőle sikeres kormányzás. Ráadásul erőltetik a kerítés lebontást, a migránsokkal kapcsolatos liberális eszméket, amivel még a baloldali választók többsége sem ért egyet. Még a politikusaik sem mindig, csak nem illik ellentmondani a párton belül.
A Jobbik meghasonlott, próbál néppártosodni, de hiteltelenek, nem bíznak bennük a választók, hiszen saját maguk sem találják a helyüket.
Az LMP csak kirakat párt, a kis pártok pedig labdába sem rúgnak.
Hogyan lesz itt fejlődés, társadalmi, gazdasági változás, valódi GDP növekedés, egyáltalán élhetőbb jövő, mint eddig?
Nem vagyok rajongó :) Jobbik szavazó voltam, de azóta sokat fejlődtem :D
Neked nem tökmindegy, honnan kapod a fizetésed? Az a lényeg, hogy megélsz belőle... Zavar a gépjárműipar? Elmész tanulni, leszel manager, a közelébe sem kell menned ilyen degradáló dolognak, mint egy gyár :)
EU-s pénzek? Nekem tök mindegy miből épült az autópálya és miből lett új vonat a síneken, és miből lett új műszer a kórházban. Van és kész, nem vagyok politikus, nekem ezzel nem is kell foglalkoznom.
Hogy ki mennyit lop, azt sem tudom, nem vettek be a buliba :) De itt mindenki tudja, én nem, tehát megint csak engem hagytak ki. Pics@ba. :D
Hagyjuk már....
Én Orbán Viktort karakteres politikusnak tartom. Ez van.
ma 14:48
Erről van szó, tipikus fideszesként nem érdekel téged a világon senki és semmi, sem a többi magyar, sem az hová is tart ez az ország amíg te jelenleg megsütögetheted a kis gesztenyédet. Erre mondjuk sokan hogy érdektelenség, hazaellenesség, erkölcstelenség, butaság és nem értjük miért is háborodtok fel akkor ezen.
Hát kérdező. Olvasva a kérdésed kifejtését, akár én is kérdezhetném azt , amit te.
Mindenesetre én nem vennék mérget a fidesz győzelmére...több példa van rá, hogy ahol összefogott az ellenzék, ott tudták is hozni a győzelmet.
13-as! Köszönöm, hogy helyettem tökéletesen megválaszoltad.:)
14-es! Sajnos, nagyon sokan feltehették volna ugyanezt a kérdést. A remény hal meg utoljára, de nekem rossz előérzetem van.
....Erről van szó, tipikus fideszesként nem érdekel téged a világon senki és semmi, sem a többi magyar, sem az hová is tart ez az ország amíg te jelenleg megsütögetheted a kis gesztenyédet. Erre mondjuk sokan hogy érdektelenség, hazaellenesség, erkölcstelenség, butaság és nem értjük miért is háborodtok fel akkor ezen.
....
Szerintem ezt Te pont ne mond meg nekem, mert:
1: fogalmad sincsen milyen ember vagyok
2: amennyit Ti tettetek ezért az országért, azt álmomban is képes vagyok túlteljesíteni bármikor.
3: Arról nem én tehetek, hogy itt siránkoztok, ahelyett, hogy a saját életeteket élnétek, és abból hoznátok ki a legtöbbet, ami a rendelkezésetekre áll.
4: Valóban inkább a családommal töltöm az időt, mintsem az utcán villogtassam a telefonom, valami idióta indokkal. Van választás, elmehetsz szavazni, nem itt kell hazaszeretetből és szolidaritásból kioktatni másokat.
Ez a baj veletek, hogy véleményt másokról nagyon könnyen alkottok, de néha azért kellene tartani egy kis önkontrollt, utána meg elgondolkodni.
"1: fogalmad sincsen milyen ember vagyok "
Hogy ne lenne. Nagyon is pontos jellemzést sikerült írni magadról, bárki elolvashatja az álláspontodat ami természetesen hűen tükrözi miféle vagy.
De legalább vállalom, és ettől még a tény az tény marad, hogy kb. szart sem tettetek ezért az országért soha, csak az arcotok hízott elképzelhetetlen méretekre.
Volt idő, hogy tehettetek volna. Hogy is mondta a főnökötök: Elkúrtuk.
Remélem soha nem lesz erre lehetőségetek többet. Ennyit tudtam hozzáfűzni.
"Volt idő, hogy tehettetek volna. Hogy is mondta a főnökötök: Elkúrtuk. "
A különbség pusztán annyi, hogy ő bevallotta. Sőt, nektek a 6 évig tartó 2/3-dal még nagyobb volt az esélyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!